Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΟΡΦΥΡΑΣ 55-38

Η φετινή ομάδα κορασίδων μας σε πλήρη σύνθεση, με την κόουτς Μένια Δροσωτάκη και τον πρόεδρο Αλέξη Παπαχρήστου. Επάνω εικονίζονται οι: Μαρία Μαστοράκη, Πένυ Κολοβού, Νινέτα Ζαγλάνη, Στέλλα Μουρρίζι, Δήμητρα Δουλάμη, Ελένη Μεσσάρη, Σμαράγδα Γκίκα, Ελεάνα Αλαφούζου. Κάτω οι: Αγάπη Καλογήρου, Μυρτώ Χάλαρου, Φανή Πετάση, Φιλιώ Κατσίμπρα, Κατερίνα Φαζού, Τζένη Ζαγλάνη, Κατερίνα Κανιάρη, Βασιλική Παπαδοπούλου και Ελευθερία Κούτρου.
Το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα αυτού πέρασε σε δεύτερη μοίρα, λόγω του τραυματισμού της αθλήτριας του Πορφύρα στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου. Η Μαρίνα, όπως είναι το όνομα της κοπέλας, μετά από μια άσχημη πτώση της έμεινε για αρκετή ώρα κάτω, και εντέλει έφυγε με ασθενοφόρο, που μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να την παραλάβει. Απ' ότι μας ενημέρωσε ο φίλος Μανώλης Εμμανουηλίδης από τον Πορφύρα, ευτυχώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ήταν καθαρή και το κορίτσι θα επιστρέψει σπίτι του. Σύσσωμο το τμήμα κορασίδων μας, της εύχεται ολόψυχα να μην έχει κάτι σοβαρό και γρήγορη επάνοδο στις υποχρεώσεις της ομάδας της.
Στα καθαρά αγωνιστικά, τα κορίτσια μας έκαναν το "δύο στα δύο", μετά από ωραία εμφάνιση, επιβεβαιώνοντας την δυναμική που περιμένουμε να έχει φέτος το τμήμα . Μπράβο στις αθλήτριες και των δύο ομάδων για το ωραίο παιχνίδι, ειδικά δε στις παίκτριες του Πορφύρα, που παρά το σοκ του τραυματισμού (αρχικά φαινόταν πολύ σοβαρός) της συμπαίκτριάς τους, έδειξαν ψυχικό σθένος και ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους. Άριστη η διαιτησία του Αλιμπέρτη και της Θανοπούλου.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΟΡΦΥΡΑΣ 55-38 (22-8, 33-16, 49-26, 55-38)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αλιμπέρτης, Θανοπούλου
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Δροσωτάκη): Γκίκα 10, Μουρρίζι 14, Κατσίμπρα 4, Ζαγλάνη Ν. 6, Μεσσάρη 1, Αλαφούζου, Δουλάμη 14, Ζαγλάνη Τ., Καλογήρου 4, Φαζού 2, Κανιάρη, Παπαδοπούλου.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Α. Παναγιώτου): Παγώνη 9, Βλαχάκη 7, Ασπούγαλη 4, Κουμανάκου 4, Κοτσοβούλου 8, Δεσύπρη 2, Γκιολέκα, Τυπάλδου 4, Διαμαντή, Τσούνια.