Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠ. 3-1


Ωραίο ξεκίνημα για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας. Ο Προφήτης, κάνοντας εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, ξεπέρασε το εμπόδιο της μαχητικής Δάφνης Ταμπουρίων με 3-1, βάζοντας έτσι τους πρώτους τρεις βαθμούς στο σακούλι του.
Μετά από ένα άγονο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, το συγκρότημα του Μάκη Ιωακειμίδη ήταν σαρωτικό στην επανάληψη, όταν και σημείωσε και τα τρία του τέρματα, αλλά έχασε και πολλές ακόμα ευκαιρίες. Το σκορ άνοιξε με εκτέλεση πέναλτι ο Λιάκος. Την παράβαση είχε κερδίσει ο Χάιδος, που ήταν ο επόμενος σκόρερ μας, με κεφαλιά μετά από συστημένη εκτέλεση φάουλ του Μπρέγκου. Ο Χάιδος είχε συμμετοχή και στο τρίτο τέρμα μας, όταν πίεσε την αντίπαλη άμυνα, με τον Νομικό στην προσπάθειά του να διώξει να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με κεφαλιά του Βορδώνη, ύστερα από κόρνερ και σύγχυση στην άμυνά μας.
Ο Προφήτης την ερχόμενη εβδομάδα, αγωνίζεται και πάλι στο Σ.Ε.Φ., όπου υποδέχεται τον ισχυρό Πυθαγόρα.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠ. 3-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βουτσάς (Σηπάκης Γ., Σηπάκης Β.)
ΣΚΟΡΕΡ: 55' (πεν.) Λιάκος, 65' Χάιδος, 67' (αυτ.) Νομικός - 75' Βορδώνης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Ιωακειμίδης): Σπαχίου, Λεμπέσης, Πολυχρονάκης, Λιάκος (70' Ράμαϊ), Τρικαμηνάς, Μήλιος, Παντελάτος M. (65' Γιαννακόπουλος), Οξύνογλου, Ζαχαρίου, Χάιδος (86' Παντελάτος Λ.), Μπρέγκου (86' Ζάνος).
ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠ.: Κατσούλης, Χατζηιωαννίδης, Σέκα (71' Ιωάννου), Μετούσι, Λάβδας, Καραγιάννης (56' Βορδώνης), Χατζησταύρου (70' Γεωργάκης), Πανταζόπουλος, Απριτιάν, Ραματάς, Κάσα (30' Νομικός).