Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. 46-64


Πολύ κακή εικόνα παρουσίασε ο Προφήτης στον αγώνα για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου. Ειδικά στην επίθεση, η ομάδα μας ήταν αποκαρδιωτική και ο καλύτερος Φάρος πέρασε από τα Καμίνια με 64-46, για να συνεχίσει έτσι στους "16" της διοργάνωσης.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Προφήτης τουλάχιστον έπαιζε άμυνα, και κατάφερνε να είναι μπροστά στο σκορ, έστω κι αν οι επιδόσεις των δύο ομάδων θύμιζαν αγώνα προμίνι. Ελπίζαμε πάντως στο δεύτερο ημίχρονο να ανοίξουμε λίγο το σκοράρισμά μας, κάτι που όμως δεν συνέβη ποτέ, τουλάχιστον για τη δική μας ομάδα. Ο Φάρος αντίθετα άρχισε να είναι κατά τι πιο συνεπής στο ραντεβού του με το καλάθι μας κι έτσι πήρε το προβάδισμα, το οποίο και διηύρηνε με το πέρασμα του χρόνου, καθώς ο Προφήτης από κάποια στιγμή και μετά κατάλαβε πως σήμερα δεν υπήρχε (επιθετική) σωτηρία και παράτησε το ματς.
Από την ομάδα του Φάρου (σε μεγάλο βαθμό τους περσινούς Κυρίαρχους), που είναι δυνατό σύνολο και στοχεύει στην άνοδό του στη Β' Κατηγορία, καλύτερος παίκτης ο νεαρός Μαρκοζάνης, με μεγάλη προσφορά σε όλους τους τομείς ο Φάββας, ενώ ο Παπαδόπουλος ανέβηκε στο β'. Από τον Προφήτη μοναδικός που διασώθηκε ήταν ο Ρουμάνι. Άριστη η διαιτησία των Μαυρέλη και Σκάρα.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. 46-64 (10-8,23-22, 36-42, 46-64)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαυρέλης, Σκάρας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Γαζής): Ρουμάνι 12(2), Γκανής 2, Μυσιρλής, Παπαστάμος 2, Γαζής 6, Τόμπρος 5, Ξενικάκης 9(1), Αντωνίου 2, Λάζια 3(1), Φωτόπουλος, Κωστάκης 2, Κουτσουδάκης 3.
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. (Π. Δοντάς): Φάββας 6, Μπουτζούνης, Κάβαουρας 6(1), Αποστολόπουλος, Κουτσιάνας, Βήχος 2, Παπαγεωργίου 2, Γαβαλάς, Κόικας 10, Μαρκοζάνης 12(3), Παπαδόπουλος 20(1), Χριστοφοράτος 6(1).