Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΕΥΡΥΑΛΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 43-52


Άρχισε και το πρωτάθλημα κορασίδων και ο Προφήτης μπήκε με το δεξί, φεύγοντας με τη νίκη από το "Οδ. Παπαδόπουλος". Η ομάδα μας έφτιαξε μια διαφορά γύρω στους δέκα πόντους από το πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να τη συντηρήσει ως το φινάλε, παρά τις προσπάθειες των κοριτσιών της Ευρυάλης να επανέλθουν. Συγχαρητήρια στις παίκτριες και των δύο ομάδων, ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, που έγινε μέσα σε ωραία και αθλητική ατμόσφαιρα. Σωστή η διαιτησία από τους Αυγερινό και Κρητικόπουλο.
Υπό μία έννοια η φετινή αγωνιστική σεζόν έχει ιδιαίτερη σημασία για το τμήμα, καθώς οι αθλήτριές μας, οι ίδιες που εδώ και χρόνια αγωνίζονται στο πρωτάθλημα αυτό, έφτασαν πια στην κανονική ηλικία των κορασίδων (η ομάδα μας κατά βάση αποτελείται από κορίτσια γεννημένα το '07 και το '08) και ουσιαστικά για πρώτη φορά αντιμετωπίζουν συνομίληκές τους. Είναι η ώρα λοιπόν να δούμε κατά πόσο μπορούμε να δρέψουμε τους καρπούς της υπομονής και της προσπάθειας που έγινε όλα αυτά τα χρόνια. Το πρώτο δείγμα πάντως ήταν θετικό, με τη Μένια Δροσωτάκη να συνδυάζει με νίκη την επιστροφή της στη φυσική της θέση, αυτήν της προπονήτριας των κορασίδων μας, μετά από το περσινό αναγκαίο για εκείνη διάλλειμα.
ΕΥΡΥΑΛΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 53-62 (8-13, 21-31, 31-44, 43-52)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αυγερινός, Κρητικόπουλος
ΕΥΡΥΑΛΗ (Κ. Χράπαλος): Μπασακίδου Κ. 6, Ράνιου 17, Καραγεωργίου, Κοκονέλη 2, Μπάτζιου 6, Αντωνίου 2, Πήλιουρα 3, Κασκαούτη, Χρυσανθοπούλου, Σκορδαρά 3, Μπασακίδου Β. 4.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Δροσωτάκη): Γκίκα 20(1), Μουρρίζι 8, Κατσίμπρα, Ζαγλάνη Ν. 2, Μεσσάρη, Αλαφούζου, Δουλάμη 17, Ζαγλάνη Τ., Καλογήρου, Φαζού 5, Πετάση, Κούτρου.