Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-0

Ο Προφήτης έμεινε και πάλι μακριά από τον καλό του εαυτό και μετά από τρεις αγωνιστικές συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη, σε αντίθεση με την Άνω Νεάπολη που ήταν ανώτερη και μας νίκησε με 3-0, παίρνοντας το πρώτο της τρίποντο.
Το σκορ βέβαια είναι κάπως βαρύ σε σχέση με την εικόνα του ματς, καθώς τα δύο από τα τρία τέρματα μπήκαν στις καθυστερήσεις. Δεν παύει όμως να είναι δίκαιη η επικράτηση της ομάδας από τη Νίκαια, που στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα ήταν καλύτερη έχοντας απέναντί της έναν Προφήτη που ήταν το λιγότερο υποτονικός. Ο Ψαρόπουλος στο 33' βρέθηκε μόνος στην καρδιά της άμυνάς μας και με πλασέ νίκησε τον Παλούτσα, που σήμερα κατέγραψε πολλές σωτήριες επεμβάσεις στο ενεργητικό του. Οι Νεαπολίτες είχαν προειδοποιήσει λίγο νωρίτερα με το χαμένο τετ-α-τετ του Ιωαννίδη, ενώ ο Προφήτης θα μπορούσε κι εκείνος να έχει ανοίξει το σκορ, αλλά ο κεραυνός του Λιάκου έξω από την περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Το διάστημα 50'-70' ήταν το μοναδικό που η ομάδα μας μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι της, να βάλει τη μπάλα κάτω και να φανεί απειλητική. Οι ευκαιρίες όμως χάθηκαν, με πιο σημαντική το σουτ του Χάιδου που απέκρουσε ο γκολκίπερ Κουλικούδης. Από 'κει και πέρα η Άνω Νεάπολη πήρε και πάλι τα ηνία, δημιούργησε με τη σειρά της πολλές ευκαιρίες και ο Προφήτης δεν μπορούσε να επανέλθει και να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι, ειδικά από τη στιγμή που έμεινε με δέκα παίκτες, όταν ο Μεχμέτι αποβλήθηκε για κτύπημα σε αντίπαλο. Τα δύο τέρματα στις καθυστερήσεις (κεφαλιά Χάνα, πέναλτι Αχλαδιώτη) έδωσαν πανηγυρικό τόνο στο τρίποντο των γηπεδούχων, με τον Προφήτη να θέλει να ξεχάσει γρήγορα αυτό το ενενηντάλεπτο, έχοντας ως μόνη δικαιολογία τις πολύ σημαντικές απουσίες (Τρικαμηνάς, Σελίμης, Τζαγκίδης).
ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ευαγγελίδης (Φουρναράκης, Καρανικολάου)
ΣΚΟΡΕΡ: 33' Ψαρόπουλος, 90' Χάνας, 92' (πεν.) Αχλαδιώτης
ΑΠΟΒΟΛΗ: 81' Μεχμέτι
ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ (Π. Μωραΐτης): Κουλικούδης, Γκριτζάπης (88' Χάνας), Πάχος Μ., Πάχος Ι., Καρνάτος, Νόκκες (88' Ιωαννίδης Σ.), Πάχος Κ. (89' Μανδέκης), Αχλαδιώτης, Ψαρόπουλος, Σπανάκος (72' Σταυράκογλου Ε.), Ιωαννίδης Π..
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Κολλύρης): Παλούτσα, Ρεπανίδης (43' Μεχμέτι), Πετρέλλης, Ράμαϊ, Δημητρόπουλος, Λιάκος, Μουσκάι, Παντελάτος, Κάσο (53' Νάτσιος), Χάιδος, Ζεππάτος (72' Σάλπας).