Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΠΟΡΦΥΡΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 30-42


Οι κορασίδες μας ολοκλήρωσαν σήμερα τους αγώνες τους για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος, επικρατώντας του Πορφύρα στη Φρεαττύδα με 30-42. Ήταν μια ωραία αναμέτρηση, στην οποία η κόουτς Μένια είχε την ευκαιρία να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής και στα μικρότερα κορίτσια της ομάδας. Διαιτήτευσαν οι νέοι ρεφ Πάλλας και Λουκιδέλλη, που δείχνουν πως χρειάζονται χρόνο ακόμα μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.
Ο αγώνας αυτός ήταν εξ αναβολής για την 9η αγωνιστική (τότε με την απεργία των κριτών), ενώ υπάρχει ακόμα μία εκκρεμούσα αγωνιστική (η 10η), στην οποία όμως πέφτει το ρεπό μας. Έτσι ολοκληρώσαμε τους αγώνες μας με 8 νίκες και 4 ήττες και όπως φαίνεται θα τερματίσουμε στην τρίτη θέση του ομίλου μας. Η πρόκριση στη δεύτερη φάση (μαζί με Τερψιθέα, Παλ. Φάληρο και Ατρόμητο από τον όμιλό μας) είχε εξασφαλιστεί εδώ και λίγο καιρό και στο νέο όμιλο θα μεταφέρουμε δύο νίκες και τέσσερις ήττες.
Κλείνοντας την ανάρτηση, ευχόμαστε καλή επιτυχία στο φίλο σωματείο του Πορφύρα, στον πολύ σημαντικό κυριακάτικο αγώνα της γυναικείας του ομάδας με τον Πανιώνιο.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 30-42 (6-13, 16-25, 23-37, 30-42)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πάλλας, Λουκιδέλλη
ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Π. Άντρυα): Παγώνη 8, Βλαχάκη 5, Κουμανάκου 3(1), Δεσύπρη, Γκιολέκα 12, Τυπάλδου 2, Νικηφορίδη, Ράπτη, Αθανασάκου.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Δροσωτάκη): Γκίκα 11, Παπαδοπούλου, Κατσίμπρα 2, Μαστοράκη 4, Μεσσάρη 8, Ζαγλάνη Ν. 3, Δουλάμη 15, Ζαγλάνη Τ., Καλογήρου, Πετάση, Κανιάρη, Κούτρου.