Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ 67-44

Η σημασία της σημερινής αγωνιστικής δεν έγκειται τόσο στη (μάλλον αναμενόμενη) νίκη του Προφήτη επί των Απρόβλεπτων, όσο στο ότι εξασφαλίστηκε και μαθηματικά η συμμετοχή μας στα πλέι-οφ ανόδου. Αυτό που θα κοιτάξει πλέον ο Προφήτης είναι να πάρει μια όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση στην κατάταξη, με λογικό και εφικτό στόχο τη διατήρηση της τέταρτης θέσης. Κάτι που θα συμβεί με μία νίκη στα δύο ματς που απομένουν.
Σε ότι αφορά τον σημερινό αγώνα, δε χωρά κάποια ιδιαίτερη ανάλυση. Ο Προφήτης, με αρκετές απουσίες (που πάντως είχαν το "θετικό" ότι έδωσαν χρόνο σε παιδιά από την εφηβική ομάδα), έπαιξε "τόσο-όσο" ώστε να πάρει τη νίκη χωρίς να κινδυνεύσει. Το ματς είχε γενικά πολύ αργό τέμπο, που σε συνδυασμό με τον χαμηλό φωτισμό του γηπέδου (σχέδον οι μισές λάμπες καμένες στα πολύπαθα Καμίνια) έφεραν μια γενικότερη χαλάρωση σε όλους τους παρευρισκόμενους... Πάρα πολύ καλή η διαιτησία από την Αυγουστόγλου και τον Σκληρό.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ 67-44 (15-13, 32-25, 50-34, 67-44)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αυγουστόγλου, Σκληρός
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Γαζής): Μαυροδάκος 7, Ρουσουνέλος 3(1), Μπουράνης 2, Στρατιδάκης 2, Ναβάρο,  Ρούτσιας 6, Μακρινός 17(3), Αντωνίου 6(1), Χρυσάκης 3, Σκαντζής, Ντούνης, Παπαστάμος 21(1).
ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ (Γραμματικός): Κοντάκος, Σημαντηράκης 17(1), Παρασκευόπουλος 5(1), Διδάγγελος 14(1), Μασούρας, Μαρκουλής 1, Κατσούρης, Γαρμπής 4, Πουλόπουλος, Καλογερόπουλος 3(1).