Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 61-50

Στο κλειστό της οδού Ιφιγενείας ο Προφήτης υπέστη τη δεύτερη φετινή του ήττα. Δράστης ο πολύ καλός Αετός, ο οποίος παρά την αλλαγή προπονητή και τις αποχωρήσεις βασικών παικτριών αποδεικνύεται εφτάψυχος, δείχνοντας με τη σημερινή του εμφάνιση πως είναι ομάδα τετράδας.
Από την αρχή φάνηκε πως ο Προφήτης θα είχε πολύ δύσκολο έργο. Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά οι γηπεδούχες επέβαλλαν πλήρως το ρυθμό τους, με τον Προφήτη να υποφέρει από τη ζώνη, αλλά να έχει και ο ίδιος πολλά αμυντικά κενά, τα οποία εκμεταλλεύονταν οι παίκτριες του Χαλκιαδάκη με συνεχή κοψίματα στην πλάτη μας. Το 29-20 του ημιχρόνου ήταν αντιπροσωπευτικό της εικόνας της αναμέτρησης, με τον Προφήτη να πασχίζει στο β' να ανατρέψει την κατάσταση, αλλά να μην καταφέρνει πολλά πράγματα. Πιο κάτω από τους έξι πόντους δεν έπεσε ποτέ η διαφορά, σε ένα ματς που δεν υπήρχε περίπτωση να γυρίσει, αφού οι κυανέρυθρες ήταν φανερά σε κακή μέρα.
Κορυφαία του γηπέδου η Αντωνιάδου με 20 πόντους και εξαιρετική δουλειά από τη Μηνά, χωρίς πάντως να υστερήσει καμία από τον Αετό. Από τον Προφήτη δεν υπήρχε κάποια που να ξεπέρασε τη μετριότητα. Πρώτη σκόρερ η Πούλη με 14.
Τραγική η διαιτησία του Αναστασίου και (κυρίως) του Γεωργόπουλου. Από ένα σημείο και μετά σφύριζαν εκδικητικά και ο Προφήτης στο δεύτερο ημίχρονο, που πάλευε να πλησιάσει, δέχτηκε τέσσερις τεχνικές ποινές. Οι τρεις από αυτές ήταν στον πάγκο και προκάλεσαν την αποβολή του κόουτς Χλιαουτάκη. Πάντως υπήρχε και κάτι που οι δύο ρεφ έκαναν άψογά: Να υπερασπίζονται τις αποφάσεις τους με περίσσευμα ύφους και ψετομαγκιάς. Εντάξει κύριε Αναστασίου, είσαι καλός διαιτητής (έτσι λένε), αλλά δεν είσαι και ο Λαμόνικα... Τέλος πάντων, εμείς έχουμε μάθει να ζούμε έτσι και θα συνεχίσουμε να τραβάμε την ανηφόρα μας, για όσο αντέχουμε...
Αυτά χωρίς να υπάρχει διάθεση να αμφισβητήσουμε τη νίκη του Αετού, που ήταν καθαρή και δικαιότατη. 
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 61-50 (12-12, 29-20, 48-38, 61-50)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστασίου, Γεωργόπουλος
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ. (Μ. Χαλκιαδάκης): Παπαδοκοκολάκη 7, Μηνά 13, Αντωνιάδου 20(1), Καραγιαννάκη 7, Κούτρα 9(1), Ξένου, Μαρκοπούλου 5.
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Δροσωτάκη 7(1), Τηλεμάχου 5, Πούλη 14, Ζαφείρη, Κρίτσαλου 4, Παπαδοπούλου 8(2), Γουλουμή 4, Δαρζέντα, Τσελεπίδου 6, Γιαννοπούλου 2.