Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ 2-4

Δύο φορές κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση ο Προφήτης χτες στο Μοσχάτο, αλλά δεν ήταν γραφτό να αποκομίσει κάτι από την αναμέτρηση με τους Σαλαμινομάχους, οι οποίοι επέστρεψαν στο νησί τους με τη νίκη με σκορ 2-4.
Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από δύσκολες συνθήκες, με πολύ κρύο και τον βοριά να "μαστιγώνει" συνεχώς τους ποδοσφαιριστές. Στο πρώτο ημίχρονο η ιστορία γράφτηκε από τις στημένες φάσεις: Στο 19' ο Μέμος Ευαγγέλου (κορυφαίος του αγώνα) με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ στη δεξιά γωνία του Κατσιέρη άνοιξε το σκορ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Αλλαϊμπέι κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τζαγκίδης, αλλά ακριβώς στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Παπαδημητρίου βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της περιοχής μετά από κόρνερ και με κεφαλιά έγραψε το 1-2. Με την έναρξη της επανάληψης ο Προφήτης κατάφερε να ισοφαρίσει εκ νέου, όταν ο Κούρτι έκανε τη σέντρα-σουτ από δεξιά και ο λάθος υπολογισμός του τερματοφύλακα Τούτση έφερε το 2-2. Η ομάδα του λόφου όμως δεν χάρηκε για πολύ, καθώς ούτε ένα λεπτό δεν είχε περάσει και ο Σεργίδης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε για τρίτη φορά το προβάδισμα στους νησιώτες. Ο Προφήτης από κει και πέρα δεν είχε άλλες δυνάμεις και το οριστικό τέλος στο ματς έβαλε ξανά ο Ευαγγέλου, που νίκησε τον Κατσιέρη στο τετ-α-τετ και υπέγραψε το τελικό 2-4.
Για ένα ακόμη ματς η ομάδα μας έμεινε με την προσπάθεια, χωρίς να έχει κάποιο βαθμολογικό όφελος. Αυτό που πιστεύουμε είναι πως ο Προφήτης δεν είναι τόσο κακός, ώστε να κοντεύουμε να μπούμε στο Μάρτη και να έχει μόλις ένα βαθμό συγκομιδή. Σίγουρα δεν περνά και την καλύτερη φάση της ιστορίας του, αλλά με βάση την γενικότερη εικόνα του, δικαιούται κάτι παραπάνω, που ελπίζουμε να έρθει σύντομα.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ 2-4
ΔΙΑΤΗΤΕΣ: Βάιλας (Κατσάνας, Πουλόπουλος)
ΣΚΟΡΕΡ: 29' (πεν.) Τζαγκίδης, 50' Κούρτι - 19', 78' Ευαγγέλου Μ., 45' Παπαδημητρίου, 51' Σεργίδης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Κουκοβίνης): Κατσιέρης, Χαλαστής, Αναστασίου, Μαραγκός, Κάσο, Λάζαρης, Ντύλη (70' Δραγάτσης), Ραμάι (80' Τότσης), Κούρτι (89' Φώσκολος), Τζαγκίδης (71' Σάλπας), Αλλαϊμπέι.
ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ (Γ. Χατζημαρινάκης): Τούτσης, Κούκης (62' Σοφράς), Ευαγγέλου Γ., Λυγνός, Κωνσταντινίδης, Παπαδημητρίου, Φουρίκης, Ευαγγέλου Μ. (80' Μπούζι), Σεργίδης, Μυλωνάς (75' Σιγάλας), Πασαλής (64' Ζαχαρίας).

Η προσωρινή ισοφάριση με το πέναλτι του Τζαγκίδη