Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΕΦΗΒΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Ε.Α.ΝΙΚΑΙΑΣ 51-40

Άλλο ένα σπουδαίο βράδυ σήμερα στο λόφο. Οι έφηβοι στον "τελικό" της πρόκρισης με αντίπαλο την Ε.Α. Νικαίας πήραν μια πανάξια νίκη, και τσεκάρισαν το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.
Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο ανοιχτό, με αρκετό κόσμο και πολλούς φίλους της ομάδας από όλα τα υπόλοιπα τμήματα να έρχονται να υποστηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών, παρότι προς το τέλος τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν και οι διαιτητές αναγκάστηκαν τρία λεπτά πριν το τέλος να εφαρμόσουν τον κανονισμό και να εκκενώσουν το γήπεδο. Οι δύο ομάδες μέχρι τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου πήγαιναν κοντά στο σκορ, όμως το ξέσπασμα του Προφήτη σε εκείνο το σημείο μετέτρεψε το 24-27 σε 40-29, και αυτή η διαφορά διαφυλάχθηκε μέχρι το τέλος. Οι έφηβοι σήμερα αγωνίστηκαν με συνταγή... ανδρικού, και πήραν τη νίκη χάρη στην πολύ καλή τους άμυνα και το πάθος που έδειξαν, σε έναν αγώνα που ήθελαν όσο τίποτα άλλο.
Πολύ καλή η διαιτησία των Καλαντζή-Φραγκιαδάκη, ειδικά από την πλευρά του πρώτου, που ήταν άριστος. Για την ομάδα μας σήμερα έπαιξαν οι Μουστάκας 25(3), Ρίμπας, Μυσιρλής, Μπούζας 2, Μαρής 4, Παπαδόπουλος, Καλαϊτζίδης 8, Πατμανίδης 9, Διγαλάκης 3.