Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ. 0-2

Ο δεύτερος γύρος μπήκε πολύ στραβά για τον Προφήτη, που μετά την ήττα στη Δραπετσώνα έχασε και από τον Αστέρα στο ΣΕΦ και έμεινε πίσω βαθμολογικά.
Τα δεδομένα της αναμέτρησης άλλαξαν από πολύ νωρίς, με τους Νικαιώτες μόλις στο 3' να ανοίγουν το σκορ με τον Αλειφέρη, που σκόραρε στην επαναφορά ύστερα από την απόκρουση του Αμερικάνου στο δικό του χτύπημα πέναλτι. Ο Προφήτης προσπάθησε να συνέλθει, σιγά-σιγά τα κατάφερε, όμως οι ευκαιρίες που δημιούργησε δεν έγιναν γκολ, και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το 0-1 στην πλάτη τα πράγματα ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Προφήτης δεν μπόρεσε να έχει την υπεροχή που συνήθως βλέπουμε στην έδρα του. Ο Αστέρας είχε φέρει το ματς στα μέτρα του, και σκοράροντας με τον Δερβένη στο 80' (τη στιγμή που ο Προφήτης πάλευε για την ισοφάριση), πήρε το τρίποντο, με κερασάκι στην τούρτα της άσχημης τροπής της αναμέτρησης το χαμένο πέναλτι (άουτ) με τον Βισβίκη στο 84'.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ. 0-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καρυοφύλλης (Κοτζαμανίδης, Φαγκρίδας)
ΣΚΟΡΕΡ: 3' Αλειφέρης, 80' Δερβένης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Αμερικάνος, Αλλαϊμπέι, Κυρτίδης, Τσάδαρης Α. (30' Βρουλιδάκης), Βισβίκης, Τσάδαρης Χ., Ευγενείας, Αγγος, Θωμάκος (63' Γκούρι), Σταματέλλος (38' Γεωργακάκος), Περπερίδης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ. (Α. Σκανάτοβιτς): Σωπιάδης, Αθανασιάδης, Αλειφέρης, Ψυχίδης, Μπατζέκος, Υφαντίδης, Πετράκης Μαρ. (57' Ρήγος), Δεσύλλας (85' Καζέρος), Πετράκης Μανθ. (46' Μαρινάκης), Λάλος, Δερβένης.