Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΡΩΤΕΑΣ Β. 47-57

Δεν τα κατάφερε ο Προφήτης. Οι νεάνιδες του Πρωτέα μας νίκησαν στον ημιτελικό με 47-57 και θα βρεθούν εκείνες το Σάββατο ξανά στο γήπεδο του Κερατσινίου για να διεκδικήσουν το κύπελλο από την Ελευθερία Μοσχάτου (άνετα στον πρώτο ημιτελικό τον ΑΟΝΑ).
Τα κορίτσια του Πρωτέα ήταν καλύτερα την περισσότερη ώρα, είχαν μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή τους και δίκαια πήραν το εισιτήριο για τον τελικό. Ο Προφήτης είχε μόνο κάποια ξεσπάσματα, που έμοιαζαν όμως με παρενθέσεις σε ένα ακόμη κακό βράδυ γι' αυτόν. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Πρωτέας έβαλε τις βάσεις για τη νίκη του, φτιάχνοντας μια διαφορά μέχρι και έντεκα πόντων, με τον Προφήτη να μην παίζει καθόλου άμυνα στο διάστημα αυτό και χαρακτηριστικά να τελειώνει το δεκάλεπτο με μηδέν (!) φάουλ. Μετά έγιναν κάποιες προσπάθειες να αλλάξουν τα πράγματα, όπως στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όταν και πλησιάσαμε στο 31-34, όμως εκεί χάθηκε ξανά η επαφή με το καλάθι και ο Πρωτέας πέρασε εκ νέου με έντεκα, 31-42. Από εκεί και μετά ο Προφήτης δεν κατάφερε να ξαναμπεί ουσιαστικά στη διεκδίκηση της νίκης, χάνοντας ώρα με την ώρα την πίστη και την ψυχολογία του. Οι πιτσιρίκες από τη Βούλα είχαν τη Μαριέλλα Φασούλα να δεσπόζει κάτω από τα δύο καλάθια, παίρνοντας όμως και σημαντική βοήθεια από τις υπόλοιπες, όπως την Κήτσιου και τη Δημέλη που επίσης σκόραραν κρίσιμους πόντους.
Μέτρια η διαιτησία από Χρηστίδη και Γρίβα.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΡΩΤΕΑΣ Β. 47-57 (8-9, 23-32, 31-42, 47-57)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρηστίδης, Γρίβα
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Δροσωτάκη 2, Βλάμη 7, Βροχίδου Β. 13(3), Τηλεμάχου 10(1), Βροχίδου Σ. 6(2), Λαουλάκου 9(1), Σπύρη, Γουλουμή, Ανυφαντάκη Μ., Μουσούλη, Ανυφαντάκη Ε..
ΠΡΩΤΕΑΣ Β. (Γ. Τασιόπουλος): Σιδηροπούλου 7, Κήτσιου 10, Φωκιανού 3(1), Παυλοπούλου 5(1), Μιχαλοπούλου, Λαγού, Δημέλη 11(1), Βασιλειάδη, Φασούλα 21, Παπαλιού, Μπιτζανάκη.