Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΡ.ΗΛΙΑΣ 46-61

Δεν ήταν εύκολο το σημερινό απόγευμα για τον Προφήτη στην Ελευσίνα. Ο μαχητικός Πανελευσινιακός προέβαλλε μεγάλη αντίσταση, αν και στο τέλος υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του Προφήτη, που έφυγε νικητής από το "παλατάκι" της Γούβας με 46-61.
Για πολλή ώρα η ομάδα μας έδινε δικαιώματα στις γηπεδούχες, που ήθελαν οπωσδήποτε τη νίκη για να συνεχίσουν να ελπίζουν σε πρόκριση. Ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο η πολύ κακή μας άμυνα έδωσε ελπίδες στην Ελευσίνα, αν και στο δεύτερο ημιχρόνο, όταν αποφασίσαμε να χαμηλώσουμε και να μαρκάρουμε, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Και αυτό γιατί ο Προφήτης σήμερα είχε στην σύνθεσή του την... Αγία Λίτσα, που ήταν πραγματικά ασταμάτητη. Τέλειωσε τον αγώνα με 35 πόντους (ρεκόρ της με τη φανέλα του Προφήτη) και δεν είχε αντίπαλο κάτω από τα δύο καλάθια. Το ματς πάντως, πέρα από τον καλό ρυθμό και τη δύναμη που είχε, περιβλήθηκε και με μεγάλη ένταση, που πυροδότησε το τέταρτο φάουλ της Πλαβούκου μόλις στο 16' και είχε επίκεντρο τον πάγκο του Πανελευσινιακού. Η Πλαβούκου πάντως προστατεύτηκε από τον προπονητή της με αλλαγές χάντμπολ και έκανε το πέμπτο της μόλις ένα λεπτό πριν το τέλος. Εξάλλου συνολικά έπεσαν και τέσσερις τεχνικές ποινές, με το "σκορ" να είναι 2-2. Σε κάθε περίπτωση πάντως ήταν ευεργετική για τον Προφήτη μιας τέτοιας μορφής αναμέτρηση, καθώς η αλήθεια είναι πως χρειάζονται δυνατά παιχνίδια ώστε η ομάδα να μπαίνει σε ένα ρυθμό, πολλώ δε μάλλον τώρα που ακολουθεί ντέρμπι με τον Φοίνικα και αμέσως μετά μπαίνουμε και τυπικά στη δεύτερη φάση. Με λάθη (αλλά όχι και τόσα πολλά ώστε να δικαιολογείται η υπερβολική γκρίνια των πάγκων), η διαιτησία από Καφαντάρη και Δαγκλή.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 46-61(11-21, 30-34, 36-46, 46-61)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καφαντάρης, Δαγκλης
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μ. Καραχάλιος): Κοτσάνη 15, Σαρκίρη, Πλαβούκου 15(1),Ξανθοπούλου 4, Περάματζη 3, Ιωσηφίδη Ε. 2, Καματερού 1, Οικονομοπούλου 6.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Βλάμη 6, Δροσωτάκη 3, Βροχίδου Β. 8(1), Τηλεμάχου 35, Σπύρη 2, Καψοκόλη, Λαουλάκου, Καρελά, Γουλουμή, Αμανατίδη 2, Ανυφαντάκη Μ. 4, Σταθάκη 1.