Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π. 38-27

Τελευταίο εντός έδρας ματς για τις κορασίδες μας, και τα κορίτσια φρόντισαν να κάνουν δώρο στο αγαπημένο τους γήπεδο μια εξαιρετική εμφάνιση και μια ωραία νίκη, με 38-27 απέναντι στον Φοίνικα Π.. Ο αγώνας ήταν πολύ καλός και ο Προφήτης από την αρχή απέκτησε μια διαφορά, την οποία και κράτησε στη συνέχεια, παρά τη μαχητικότητα και την δυνατή προσπάθεια που έκαναν τα κορίτσια του Φοίνικα, που κι αυτά από την πλευρά τους έκαναν καλό παιχνίδι.
Μοναδικό μελανό σημείο η συμπεριφορά ορισμένων φιλάθλων-γονιών του Φοίνικα. Από εδώ έχουμε κατακρίνει αρκετές φορές τους δικούς μας, που κάποιες φορές ασχολούνται υπερβολικά με τους διαιτητές, όμως σήμερα είδαμε με λύπη τους φίλους και τις φίλες από την Καλλίπολη να φωνάζουν σε όλο το ματς "ουουουουου" όταν  οι παίκτριές μας έκαναν επίθεση. Και μπράβο στους δικούς μας  γονείς που δεν ασχολήθηκαν μαζί τους, γιατί δεν άξιζε. Όταν αποδοκιμάζεις κορίτσια 14-15 χρονών σε έναν αγώνα μπάσκετ, και μάλιστα μεταξύ δύο πολύ φιλικών σωματείων, μόνο ανεγκέφαλος μπορείς να χαρακτηριστείς και τίποτα λιγότερο. Φυσικά αυτά σε καμία περίπτωση δεν διαταράσσουν τις παραδοσιακά άριστες σχέσεις που έχουμε με τον Φοίνικα, που είναι σωματείο με επίπεδο και σίγουρα θα απομονώσει τέτοιες συμπεριφορές.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γλυκιώτης, που πήγε καλά, και κάποια λαθάκια που έκανε ήταν δικαιολογημένα, αφού ήταν μόνος του. Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν: Μυσιρλή, Παπαβασιλείου 2, Τζωρτζάκη Ζ., Παπαδοπούλου Μαρ. 23(1), Τζωρτζάκη Α., Παπακωνσταντίνου, Διονυσίου, Τζωρτζάκη Δ. 13(2), Παπαδοπούλου Μυρ..