Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ. 1-0

Το γκολ του Ρήγα Βοστάνη στο 17' της αναμέτρησης του ΣΕΦ χρύσωσε το χάπι της μέτριας εμφάνισης του Προφήτη κόντρα στα Αστέρια. Η ομάδα του λόφου, έστω και δύσκολα, πήρε το τρίποντο και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για άνοδο.
Σε έναν αγώνα που στα χαρτιά είχε φαβορί, και ήταν ο Προφήτης, η ομάδα μας ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ, εκμεταλλευόμενη μια στημένη μπάλα, το κόρνερ του Σπυρόπουλου και την κεφαλιά του Βοστάνη στο πρώτο δοκάρι. Στο υπόλοιπο ματς η ομάδα μας δεν έπιασε καλή απόδοση και παρότι φτάναμε συχνά κοντά στην αντίπαλη περιοχή, οι επιλογές στην τελική πάσα δεν ήταν καλές και δεν μπορούσαμε να απειλήσουμε περισσότερο. Τα Αστέρια είχαν κάποιες καλές στιγμές, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο (στο α' δεν απείλησαν) όμως ο Προφήτης πίσω ήταν σοβαρός και δεν επέτρεψε στους αντιπάλους να πανηγυρίσουν. Γενικότερα το ματς χαρακτηρίστηκε από τραχύτητα, οι καλές φάσεις ήταν λίγες και οι φίλαθλοι που ήρθαν στο ΣΕΦ σίγουρα δεν έμειναν ικανοποιημένοι. Αυτό πάντως που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί, και σίγουρα στις ομάδες που διεκδικούν στόχους, όπως είμαστε εμείς, είναι πολύ σημαντικό ακόμα και στη μέτρια μέρα τους να παίρνουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Με λάθη η διαιτησία του Δημητρίου.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ. 1-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημητρίου (Κιούσης, Συκούτρης)
ΣΚΟΡΕΡ: 17' Βοστάνης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, Βισβάρδης, Τσάδαρης (66' Γιαλελής), Βισβίκης, Βρουλιδάκης, Λαζάκης, Αλλαϊμπέι (80' Περπερίδης), Διαμάντης, Βοστάνης, Σπυρόπουλος (86' Γεωργακάκος), Σταματέλλος.
ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ. (Τ. Δερμάτης): Μηνακάκης, Κεσίδης (55' Διακάκης), Ξουρής (76' Μπούτας), Λαγάνης (84' Νομικός), Σπανός, Σιμάκος, Φέρκο, Πουλίδας, Καλούδης, Μούγγουλης, Παναγιωτόπουλος.