Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Το 2012 βρίσκεται στις τελευταίες του ώρες και το blog στέλνει σε όλους τους αναγνώστες του τις θερμότερες ευχές του, ώστε η νέα χρονιά να φέρει σε όλους μας κάθε ευτυχία, αλλά και πολύ κουράγιο για να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη πια καθημερινότητά μας. Προπάντων όμως υγεία, που δεν πρέπει ποτέ να λησμονούμε πως είναι το σημαντικότερο απ' όλα.
Επίσης, τώρα που βρισκόμαστε στο μισό της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους ανεξαιρέτως τους αθλητές μας, όλων των τμημάτων, από τους μεγάλους μέχρι τα μωρά για την μεγάλη αφοσίωση που δείχνουν προς το σωματείο και τη σπουδαία προσπάθεια που καταβάλλουν για την ευόδωση των αγωνιστικών στόχων του ομίλου. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα έχει η κάθε προσπάθεια, όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, όχι στα λόγια, αλλά έμπρακτα και καθημερινά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Είναι χαρακτηριστικό πως παρότι οι μέρες αυτές προσφέρονται για χαλάρωση, τα τρία "μεγάλα" τμήματα δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς και με ελάχιστες, έως μηδενικές απουσίες από τις προπονήσεις.
Το blog θα επιστρέψει στην κανονική του ροή στις 5 Γενάρη, όταν και επαναρχίζει η αγωνιστική δράση με τον σπουδαίο αγώνα κυπέλλου των γυναικών με το Μοσχάτο. Φυσικά, το "Σαν... σήμερα" θα ανανεώνεται κανονικά, και ειδικά οι παλιοί ποδοσφαιρικοί μην ξεχάσετε να του ρίξετε μια ματιά στις 2 του μηνός, που θα υπάρχει αναφορά σε έναν αλησμόνητο αγώνα!