Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Ο.Ν.Α. 46-40

Μετά από δύο αποτυχημένες απόπειρες σε ντέρμπι ο Προφήτης επέστρεψε στην έδρα του και τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο. Έσπασε το αήττητο του Α.Ο.Ν.Α. και παράλληλα έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης στην οκτάδα.
Στη στρούγκα των Καμινίων τα πράγματα είναι πάντα δύσκολα για τους φιλοξενούμενους. Οι Αργυρουπολίτισσες, που συνήθως σκοράρουν αρκετά, σήμερα δυσκολεύτηκαν πολύ. Και ρόλο φυσικά δεν έπαιξε μόνο το γήπεδο, αλλά και η πολύ καλή αμυντική λειτουργία των δικών μας. Ο Προφήτης παίζοντας με σοβαρότητα και έχοντας σταθερή απόδοση για όλο το σαραντάλεπτο ήταν ο δίκαιος νικητής του ντέρμπι. Η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία για όλο σχεδόν το ματς και φαινόταν να ελέγχει συνεχώς το ρυθμό. Δυο-τρεις φορές μπόρεσε να ξεφύγει με διαφορές έξι-επτά πόντων, όμως ο Α.Ο.Ν.Α. κατάφερνε πάντα να επιστρέφει, πότε με την Καναβούρα και πότε με την Χατζόγλου. Η τελευταία φορά όμως ήταν και η φαρμακερή και ο Προφήτης κράτησε σφιχτά το προβάδισμά του, παίρνοντας το μεγάλης σημασίας ροζ φύλλο. Οι κυανέρυθρες είχαν για μια ακόμη φορά κορυφαία παίκτρια την... ομάδα. Δείτε τους πόντους και θα καταλάβετε. Το σκορ μοιράστηκε και όλες έδωσαν αυτό που μπορούσαν, τόσο μπροστά όσο και πίσω. Σημαντικό επίσης το ότι δεν πνιγήκαμε στην πίεση, όπως συνέβη σε Μοσχάτο και Φάληρο. Έτσι, ήρθε μια νίκη που μας φέρνει φάτσα με την οκτάδα, αλλά τονώθηκε και η κλονισμένη κάπως αυτοπεποίθηση των κοριτσιών.
Η διαιτησία: Ο Φασόλης έχει δείξει πως όταν το θέλει είναι ένας πολύ καλός διαιτητής. Σήμερα το ήθελε και ήταν αυτός που κράτησε το παιχνίδι, παίζοντας και για την Αρφαρά, που ως συνήθως βρισκόταν αλλού.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Ο.Ν.Α. 46-40 (15-9, 22-21, 36-33, 46-40)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φασόλης, Αρφαρά
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Μελιγκοτσίδου 5, Βλάμη 6, Καψοκόλη 7, Τηλεμάχου 11(1), Σπύρη 7(1), Ιωάννου, Δροσωτάκη 5, Μικελοπούλου, Σταθάκη 2, Μουσούλη 3(1).
Α.Ο.Ν.Α. (Δ. Κουκουζέλης): Παναγιωτονάκου 4, Λύρου 4, Φωτεινοπούλου 5(1), Παυλοπούλου, Καναβούρα 13(3), Χατζηχαραλαμπίδου, Χατζόγλου 11, Ψυχογιού 3, Ηλιάδη.