Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ 1-1

Ένα από τα πλέον τετριμμένα κλισέ στο χώρο του αθλητισμού είναι ο γνωστός νόμος του ποδοσφαίρου. Που χθες το απόγευμα στο ΣΕΦ βρήκε την απόλυτη, και μάλιστα με πολύ οδυνηρό τρόπο, εφαρμογή του.
Με 85 λεπτά αγώνα συμπληρωμένα, ο Προφήτης έμοιαζε να έχει "κλειδώσει" το τρίποντο στο μεγάλο ντέρμπι της Β' Πειραιά. Προηγείτο με 1-0, έχανε απανωτές ευκαιρίες, ενώ η Νίκη Ρέντη, που μέχρι τότε δεν είχε κάνει ούτε μισή φάση, έπαιζε με εννέα παίκτες, μετά τον τραυματισμό του Χουτζιούμη στο 70' (και ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές) και την αποβολή του Πηλιούρη στο 77', για χτύπημα πάνω στον Μπα. Σε ένα ακίνδυνο γέμισμα προς την περιοχή μας, ο Τσάδαρης, που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν από τους καλύτερους παίκτες μας, δεν έβαλε σωστά το πόδι του και από μακριά και πλάγια (περίπου 30-40 μέτρα από την εστία) έδωσε απίθανη τροχιά στη μπάλα και κεραυνοβόλησε τον Σπαχίου, αλλά και όλους όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο. Πραγματικό σοκ για τον Προφήτη, που είχε ένα ντέρμπι όλο δικό του, αλλά το έχασε μέσα από τα χέρια του. Το γκολ μας ήρθε στο 28', μετά από ωραία προσπάθεια του Γεωργακάκου, που από δεξιά έσπασε τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας της Νίκης, και αφού ο Γιαλελής δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα, σκόρερ χρίστηκε ο Σταματέλλος που ακολούθησε επίσης τη φάση. Η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλά, δεν απειλήθηκε ούτε στιγμή και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας παιζόταν στο μισό γήπεδο. Μοναδικό ψεγάδι η επιπολαιότητα στα τελειώματα των φάσεων, κάτι που τελικά πληρώσαμε πολύ ακριβά.
Διαιτήτευσε ο Παπανδριόπουλος, που (αν και υπερβολικά σχολαστικός) ήταν σωστός στις περισσότερες αποφάσεις του, ενώ ο επόπτης Σινιοράκης είχε μια λάθος υπόδειξη οφ-σάιντ στον Βοστάνη, μετά το 1-1. Αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια...
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ 1-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπανδριόπουλος (Σινιοράκης, Αναστασίου)
ΣΚΟΡΕΡ: 28' Σταματέλλος - 86' Τσάδαρης (αυτ.)
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 77' Πηλιούρης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, Βισβάρδης (57' Αλειφέρης), Τσάδαρης, Βοστάνης, Βισβίκης, Λαζάκης, Γεωργακάκος (70' Μπα), Μουζακίτης (85' Τσάκωνας), Σταματέλλος, Ευγενείας, Γιαλελής.
ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ (Α. Κοντιζάς): Καπίρης, Φράγκος (67' Παπαδόπουλος), Χατζηγεωργίου (20' Δημητρόπουλος ΙΙ), Τσιρογιάννης Β., Πηλιούρης, Χουτζιούμης, Δημητρόπουλος Ι, Τσιρογιάννης Α., Γκιούσης, Δασκαλάκης, Τσελίκας.