Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ 0-2

Σε κάμψη δείχνει να βρίσκεται η ποδοσφαιρική ομάδα, που υπέστη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα από τον ΑΟΚ Φαλήρου, με 0-2. Στην αρχή του αγώνα ο Προφήτης φάνηκε να έχει την κυριαρχία, και παρότι δεν καταγράψαμε κάποια σπουδαία φάση, είχαμε την κατοχή της μπάλας και δεν απειλούμασταν καθόλου. Η εξέλιξη όμως δεν ήταν αυτή που περιμέναμε, και πριν τη λήξη του ημιχρόνου το Φάληρο προηγήθηκε 2-0, μετά από φάσεις που προήλθαν από αδράνεια της άμυνας μας. Με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Βέργος αποβλήθηκε με απ' ευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα από πίσω, και το παιχνίδι χάθηκε οριστικά. Το υπόλοιπο του αγώνα κύλησε με το Φάληρο να προσπαθεί απλώς να διαφυλάξει το υπέρ του σκορ, και τον Προφήτη παίζοντας με παίκτη λιγότερο, και έχοντας κακή ψυχολογία, να μην μπορεί να αντιδράσει. Οι τελευταίες ελπίδες έσβησαν στην πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Σιλιβίστρα στο 68'. Κάπως έτσι το Φάληρο παρέμεινε στο γκρουπ των πρωτοπόρων, ενώ η ομάδα μας, παρότι δεν απειλείται άμεσα, δεν καταφέρνει να ξεμπλέξει οριστικά από το άγχος του υποβιβασμού...
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ 0-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζιουβέλης (Θεολογίτης, Σασιάκος)
ΣΚΟΡΕΡ: 33' Φασουλάρης, 40' Σαλακούμας
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 51' Βέργος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Καρυτινός): Γασπαρινάτος, Αλειφέρης, Βισβάρδης (46' Σιλιβίστρας), Καλλινικίδης, Βισβίκης, Βέργος, Γεωργακάκος (28' Μανώλης), Διαμαντόπουλος, Σπυρόπουλος, Μαχαίρας (46' Γιοβανάκης), Λάππας.
ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ (Σ. Κουλούρης): Σαχσανίδης, Μπαχά, Παππάς (22' Φασουλάρης), Κουτσόγιωργας, Σιάκουλης, Σαλακούμας (52' Αμπελάς), Ρίστιτς, Λέσης (48' Καρανίκας), Δουσμανόπουλος, Λίβος, Βέλης.
•Περισσότερο κι από την ήττα, μας στεναχώρησε ο σοβαρός τραυματισμός του Ηλία Σαλακούμα. Ο υψηλόσωμος χαφ του Φαλήρου, έπεσε άτσαλα στο έδαφος, μετά το τάκλιν του Βέργου, στη φάση της αποβολής, και υπέστη κάταγμα κλείδας. Περαστικά στον καλό ποδοσφαιριστή, και να επιστρέψει γρήγορα, και κυρίως σιδερένιος, στα γήπεδα.