Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡ. 1-3

Σε πολύ κακή μέρα, η ποδοσφαιρική μας όμαδα ηττήθηκε εντός έδρας 1-3 από την Θύελλα Κορυδαλλού. Στον βαρύ αγωνιστικό χωρο του ΣΕΦ, ο αγώνας πήγε από την αρχή στην δύναμη και τον ποδοσφαιρικό τσαμπουκά. Σε άλλες περιπτώσεις αυτό θα ήταν καλό για εμάς, όχι όμως και σήμερα, που είχαμε απέναντι μας μια ομάδα, με μεγάλους σε ηλικία, έμπειρους και δυνατούς ποδοσφαιριστές, όπως ο 35χρονος λίμπερο Μπροτζάκης, που δεν έχασε ούτε μία φάση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, χάρη στην υπεροπλία τους στη μεσαία γραμμή, όπου κέρδιζαν όλες σχεδόν τις πρώτες μπάλες, αλλά και τις προσωπικές μονομαχίες. Κόντρα στη ροή του ματς, ο Προφήτης προηγήθηκε στην πρώτη και μοναδική του φάση σε όλο το παιχνίδι. Η αντεπίθεση που ξεκίνησε από Γιοβανάκη-Γεωργακάκο κατέληξε στον Λάππα, που από κοντά άνοιξε το σκορ. Ούτε το γκολ όμως ήταν ικανό να αλλάξει τη μοίρα της αναμέτρησης, και η ισοφάριση ήταν φανερό πως ήταν θέμα χρόνου. Ήρθε λίγο αργότερα, από την άσπρη βούλα (Μεταλίνο), ενώ πριν και μετά δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες, που σταμάτησαν είτε στον Γασπαρινάτο, είτε στο δοκάρι του (κεφαλιά Βαμβακίδη στο 41'), και με την αμυντική μας γραμμή να μην μπορεί ούτε καν να συννενοηθεί. Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος, και η Θύελλα πήρε προβάδισμα στο 61' έστω και αν χρειάστηκε τη βοήθεια της τύχης. Ο Χάλκας έκανε ένα φαινομενικά ακίνδυνο γέμισμα, που πέρασε από... όλον τον κόσμο, πριν καταλήξει στην αριστερή γωνιά του Γασπαρινάτου. Το οριστικό τέλος στο παιχνίδι έβαλε λίγο μετά ο Κατσαντώνης. Άριστη η διαιτησία του Ντουμιτρέσκου και των βοηθών του. Με τη νίκη της αυτή η Θύελλα παρέμεινε στο γκρουπ των πρωτοπόρων, ενώ εμείς μείναμε λίγο πίσω, αν και μια κακή εμφάνιση σίγουρα δικαιολογείται, μετά από σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα. Δεν έγινε τίποτα, συνεχίζουμε...
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡ. 1-3
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντουμιτρέσκου (Γιαννέλος, Παντέλης)
ΣΚΟΡΕΡ: 18' Λάππας - 35' Μεταλίνο (πεν.), 61' Χάλκας, 66' Κατσαντώνης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Καρυτινός): Γασπαρινάτος, Ηλιάδης (73' Μανώλης), Μητσάκος, Καλλινικίδης, Βισβίκης (46' Σιλιβίστρας), Βέργος, Γεωργακάκος (53' Διαμαντόπουλος), Βισβάρδης, Γιοβανάκης, Μαχαίρας, Λάππας.
ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡ. (Ε. Δημητρίου): Ρόκας, Μπροτζάκης, Στασινός (46' Χάλκας), Παναρίτης, Θεοδώρου, Λαδένογλου, Καρακασίδης, Ρούσσος (72' Τζουμανάι), Κατσαντώνης, Μεταλίνο, Βαμβακίδης (90' Βασιλειάδης).