Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Γ.Α.Σ.Ε. 55-34

Δε συνάντησε προβλήματα απέναντι στον Γ.Α.Σ.Ε. η ομάδα μπάσκετ. Η "Μπάρτσα" επικράτησε με 55-34, πήρε το 4ο συνεχόμενο ροζ φύλλο και ανήλθε βαθμολογικά. Η αναπάντεχη ήττα του πρώτου γύρου στην Ελευσίνα μας πλήγωσε πάρα πολύ, και πιθανόν να μας κυνηγάει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Χθες ωστόσο ήμασταν διαβασμένοι, και επιβάλλαμε από την αρχή το αγωνιστικό μας πλάνο, συνεπικουρούμενοι από το γεγονός πως ο Γ.Α.Σ.Ε. έχει ουσιαστικά χάσει την κατηγορία και έχει πια ξεμείνει από στόχους. Βασιζόμενοι σε -τι άλλο- την καλή μας άμυνα, χτίσαμε από νωρίς διψήφιες διαφορές και παρ' ότι στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου, ειδικά στην επίθεση, θυμίζαμε παιδική χαρά, δε δυσκολευτήκαμε να φτάσουμε στη νίκη. Οι Ελευσίνοι ήταν σχετικά κοντά μέχρι το 31' (38-26), όμως χάρη σε κάποιους αιφνιδιασμούς οι κακές σκέψεις έφυγαν οριστικά και το πιο σημαντικό γεγονός ως το τέλος του αγώνα ήταν οι πρώτοι πόντοι του Φάνη Ντάσκα με την ανδρική ομάδα, που απετέλεσαν και την αφορμή για το καθιερωμένο "μπουγέλο" στα αποδυτήρια!
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Γ.Α.Σ.Ε. 55-34 (16-4, 27-13, 36-24, 55-34)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γαρδέλης, Λαμπίρης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Κάσσης): Νικόλτσος 2, Ευσταθίου 2, Πιστιόλης 2, Τσιστράκης 10, Κεραμειδάς 9(1), Κουκουβάκης 7, Μιχαλακάκος 10(1), Καραλουκάς 2, Κάτσικας 5, Ντάσκας 4, Παναγιωτόπουλος.
Γ.Α.Σ.Ε. (Ν. Μαυρογιάννης): Παρμαξίδης, Ντακούλιας 20, Παραλής 5(1), Χρήστου 6, Παπαϊωάννου 3, Μπρέμπος, Τσεβρεμές, Μαρούγκας.
•Ο Γιώργος Συριανός ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και έχει μπει κανονικά στις προπονήσεις. Χθες προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, ώστε να είναι καθ' όλα έτοιμος για τον αγώνα με το Ελληνικό. Αντίθετα ο Παύλος Κριτσιδήμας θα απουσιάσει για λίγο καιρό ακόμα αφού έχει κάταγμα στο σκαφοειδές, και γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει να είναι έτοιμος με τα Σούρμενα σε δυο βδομάδες.
•Μύλος με τον αγώνα εναντίον του Τελαμώνα που διακόπηκε. Η μόνη μέρα κατά την οποία μπορεί να συνεχιστεί το ματς είναι Δευτέρα, όμως τη συγκεκριμένη μέρα οι διοίκηση του γηπέδου των Μεγάρων δεν παραχωρεί το ελεύθερο, αφού υπάρχει προπονητική ώρα για την τοπική Ν.Ε.Μ.. Ο κανονισμός όμως της Ε.Ο.Κ. είναι σαφής και αναφέρει πως αγώνας που διακόπηκε πρέπει να συνεχιστεί στο ίδιο γήπεδο. Γι' αυτό το λόγο και εμείς δεν δεχτήκαμε ο αγώνας να συνεχιστεί στη Σαλαμίνα, όταν με το καλό είναι έτοιμο το γήπεδο. Όποτε... αδιέξοδο, και άπαντες τηρούν στάση αναμονής, με την ημερομηνία που θα γίνει το ματς να είναι, προς το παρόν άγνωστη...