Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦ. 3-0

Σπουδαία νίκη για την ποδοσφαιρκή μας ομάδα σήμερα το πρωί στο ΣΕΦ. Οι "κυανέρυθροι" επικράτησαν 3-0 του, εκ των πρωτοπόρων, Φοίνικα Αγίας Σοφίας, και ανέβηκαν ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που αρχικά είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα είχαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν, όμως ο Γασπαρινάτος έδιωξε με τα πόδια το πλασέ του Περάμαντζη στο 27'. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, ο Προφήτης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, όταν ο Μαχαίρας εκτέλεσε έξυπνα, με πάσα, ένα φάουλ προς τον Βέργο, και ο τελευταίος με "ξερό" σουτ νίκησε τον Φιλόπουλο. Ο Φοίνικας συνέχισε να έχει μια ελαφρά υπεροχή, όμως με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Προφήτης ουσιαστικά "κλείδωσε" τη νίκη. Ο νεοεισελθών Γιοβανάκης, πρόλαβε τον Φιλόπουλο στην έξοδο, και "τσίμπησε" την μπάλα, που κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα. Ένα γκολ πάντως, που σηκώνει πολύ κουβέντα σχετικά με το αν ήταν όφ-σάιντ ή όχι, αφού ο Λάππας έκανε κίνηση προς την μπάλα, χωρίς να την ακουμπήσει, και παρότι στην αρχή το τέρμα ακυρώθηκε, στη συνέχεια ο ρέφερι Ανδρονικίδης, αφού συμβουλεύτηκε τον επόπτη Φωτιάδη, μέτρησε το γκολ. Οι Αγιασοφιώτες συνέχισαν να προσπαθούν για το γκολ, και παρότι σε μερικές περιπτώσεις απειληθήκαμε, κρατήσαμε το "μηδέν" χωρίς ιδιαίτερα καρδιοχτύπια. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στην εκπνοή ο Μαχαίρας, με υπέροχο πλασέ από πλάγια θέση. Ενα γκολ που το άξιζε ο Γιάννης, καθώς ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, προκαλώντας συνεχώς αναστάτωση στην άμυνα του Φοίνικα και έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα του Προφήτη. Γενικότερα, αυτό που μας μένει, είναι πως το 3-0, αλλά και η εμφάνιση της ομάδας, απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί άνοδο, φανερώνουν η βαθμολογική μας θέση, μάλλον μας αδικεί...
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦ. 3-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ανδρονικίδης (Μαραβέλης, Φωτιάδης)
ΣΚΟΡΕΡ: 32' Βέργος, 47' Γιοβανάκης, 90' Μαχαίρας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Καρυτινός): Γασπαρινάτος, Αλειφέρης, Μητσάκος, Καλλινικίδης (46' Γιοβανάκης), Βισβίκης, Βέργος, Λάππας (84' Σιλιβίστρας), Βισβάρδης, Ναυπλιώτης (58' Διαμαντόπουλος), Μαχαίρας, Σπυρόπουλος.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦ. (Ε. Καλογερόπουλος): Φιλόπουλος, Αντωνίου, Κορδώνης (60' Αποστολίδης), Τσίρκας, Χρηστάκης, Κατσακούλας, Στρίγκος (71' Ντούρο), Μπάμπα, Κωνσταντίνου, Περάμαντζης, Νικολόπουλος (46' Σφυρής).