Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-0

Έναν ακόμη πολύ σημαντικό βαθμό προσέθεσε στη συγκομιδή της η ποδοσφαιρική ομάδα, αποσπώντας λευκή ισοπαλία στην έδρα της, δεύτερης στη βαθμολογία, Οδηγήτριας. Η εμφάνιση της ομάδας ήταν πολύ καλή, και παρότι το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, αν κάποιος από τους δύο έπρεπε να κερδίσει, αυτός θα ήταν ο Προφήτης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι Μανιάτες είχαν την εδαφική υπεροχή, που όμως δεν μπορούσαν να μετατρέψουν σε ευκαιρίες, αφού η αμυντική μας λειτουργία ήταν άψογη. Ειδικά ο Νίκος Βισβίκης, που σε ρόλο λίμπερο πήρε και πάλι άριστα. Την πολύ μεγάλη ευκαιρία την έχασε ο Σπυρόπουλος, που στο 26’ έπαιξε το ένα-δύο με τον Μαχαίρα, έφτασε σε θέση βολής, αλλά ο Γαβράς απέκρουσε με τα πόδια. Η Οδηγήτρια είχε μια καλή φάση στο 67’, με το φάουλ του Τάνκα, που όμως απέκρουσε ο (εξαιρετικός και χθες) Γασπαρινάτος. Προς το τέλος, όταν οι γηπεδούχοι είχαν ανέβει ψάχνοντας το γκολ, βγάλαμε και δυο-τρεις αντεπιθέσεις, που όμως δεν αξιοποιήθηκαν. Για πέμπτο συνεχόμενο ματς μείναμε αήττητοι. Σε αυτά τα πέντε παιχνίδια, έχουμε δεχτεί μόλις ένα γκολ, και η ομάδα αντιδρά πλέον σε κάθε παιχνίδι όπως πρέπει, προσαρμόζεται στον αντίπαλο και δείχνει να ξέρει τι ψάχνει μέσα στο γήπεδο. Με βάση και τις δυνατότητες που δείχνει πως έχει η ομάδα, είναι φανερό πως αν παίζαμε έτσι και πιο νωρίς μέσα στη χρονιά, σίγουρα δε θα μιλούσαμε απλώς για μια καλή θέση στη βαθμολογία, αλλά για κάτι παραπάνω...
ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-0
ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Παναγιωτόπουλος
ΣΚΟΡΕΡ:-
ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ (Γ. Καλιακούδας): Γαβράς, Μαστρογιάννης, Μάγκας (87’ Μάγκος), Μιχαλολιάκος, Καμαράδος Ε., Πλάκας, Καμαράδος Χ., Καρτσωνάκης, Μοτστάκας, Τάνκα, Χαραλαμπόπουλος, Μπέσιος.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Καρυτινός): Γασπαρινάτος, Αλειφέρης, Μανώλης, Καλλινικίδης, Βισβίκης, Βέργος, Λάππας, Βισβάρδης (74’ Μητσάκος), Σπυρόπουλος (78’ Διαμαντόπουλος), Μαχαίρας, Ναυπλιώτης (63’ Γιοβανάκης).