Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΣΠΙΘΑ 3-0

Ιδανικό ξεκίνημα για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, που νίκησε 3-0 την Σπίθα στο ΣΕΦ μετά από ωραία εμφάνιση. Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Προφήτης Ηλίας ήλεγξε το ρυθμό, περιορίζοντας τη Σπίθα σε παθητικό ρόλο. Στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν πολλές ευκαιρίες, όχι όμως και στο δεύτερο, και την άμυνα των Νικαιωτών ξεκλείδωσε αρχικά ο Σιλιβίστρας, που πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση τουΤριανταφύλλου στο σουτ του Γιοβανάκη, και από κοντά έκανε το 1-0. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση  ο Λάππας, που με δύο δικά του γκολ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας μας. Η κιτρινόμαυρη εμφάνιση, που φορέσαμε σήμερα, δεν ήταν γρουσούζικη οπως άλλες φορές, και κερδίσαμε σε πρεμιέρα πρωταθληματος για πρώτη φορά από το 2004. Η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή και ευχαρίστησε τους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΣΕΦ. Παίξαμε με τη μπάλα κάτω, φτιάξαμε ευκαιρίες, ενώ δεν απειληθήκαμε, και μετά το ματς ο κόουτς Λουκαρέας είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος. Την άλλη βδομάδα παίζουμε με τον δυνατό φέτος Φοίνικα Αγ. Σοφίας εκτός έδρας.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΣΠΙΘΑ 3-0
ΣΚΟΡΕΡ: 54' Σιλιβίστρας, 69', 91' Λάππας
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαντζουράνης (Ανδρώνης, Παντέλης)
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Δ. Λουκαρέας): Γασπαρινάτος, Αλειφέρης, Μανώλης, Καλλινικίδης, Βισβάρδης, Βισβίκης (82' Μαχαίρας), Λάππας, Γιοβανάκης, Σιλιβίστρας (74' Μητσάκος), Ευγενείας, Θεοδωρόπουλος (51' Αποστόλου).
ΣΠΙΘΑ (Θ. Πιπεριάς): Τριανταφύλλου, Γαληνός, Βρουβάκης, Παπαδόπουλος, Τεργιάκης, Κορφιάτης Γ. (70' Μητρόπουλος), Αθανασιάδης, Κορφιάτης Η. (46' Αλεξίου), Νικολόπουλος, Εζεμπαέγκμπου, Τσουκαλάς (39' Μονεμβασίτης).