Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ 0-2

Αναιμική εμφάνιση και σήμερα από την ποδοσφαιρική μας ομάδα, που έχασε με 0-2 από την Οδηγήτρια στο ΣΕΦ. Η εικόνα του αγώνα ήταν πανομοιότυπη αυτού με τον Φοίνικα. Ο Προφήτης είχε τον έλεγχο του αγώνα, συντριπτικά υπέρ του την κατοχή της μπάλας, όμως υπήρχε εμφανής αδυναμία στη δημιουργία φάσεων. Αυτά στο πρώτο ημίχρονο, γιατί στο δεύτερο η Οδηγήτρια μπήκε πιο δυνατά, και ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ μας, με τον Στυλιανό στο 59'. Στη συνέχεια οι αντίπαλοι διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι, συνέχισαν να έχουν κλειστούς τους διαδρόμους προς την εστία του Γαβρά, και κλείδωσαν τη νίκη και πάλι με τον Στυλιανό (πολύ όμορφο γκολ), στο 84'. Η ομάδα μας δεν κάνει κακές εμφανίσεις, όμως όταν δε δημιουργείς ευκαιρίες, είναι αδύνατο να πετύχεις γκολ. Υπάρχει όμως εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών και είμαστε βέβαιοι πως σύντομα η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Άψογη η διαιτησία του Κωνσταντόπουλου και των βοηθών του.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ 0-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κωνσταντόπουλος (Μαντζουράνης, Τζιλίρης)
ΣΚΟΡΕΡ: 59', 84' Στυλιανός
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Δ. Λουκαρέας): Γασπαρινάτος, Αλειφέρης, Μανώλης, Καλλινικίδης, Βισβάρδης, Βέργος (54' Κωνσταντάκης), Λάππας, Μαχαίρας, Σιλιβίστρας (68' Γεωργακάκος), Ευγενείας, Θεοδωρόπουλος (75' Διαμαντόπουλος).
ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ (Ν. Παπαρούνης): Γαβράς, Μαστρογιάννης, Μάγκας (86' Χατζημιχάλης), Μιχαλολιάκος, Μπουτίδης, Μπέτσος, Τάνκας, Καρτσωνάκης, Στυλιανός (86' Σωτηρόπουλος), Πλάκας, Μάγκος (55' Μουστάκας).
•Στο 71' ο Λάππας και ο Καρτσωνάκης αλληλοεξυβρίστηκαν και αποβλήθηκαν.
•Την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα της ομάδας μας πραγματοποίησε ο Κώστας Κωνσταντάκης.