Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-0

Ο ανώτερος Φοίνικας υπέταξε με 2-0 τον μέτριο Προφήτη Ηλία σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Χαραυγής. Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στο 34', όταν ο Κωνσταντίνου κέρδισε διαδοχικές κόντρες μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Γασπαρινάτου. Μέχρι εκείνο το σημείο η ομάδα μας είχε μια ελαφρά υπεροχή, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει στη μοναδική καλή στιγμή που μας παρουσιάστηκε σήμερα. Στο 22' ο Γιοβανάκης έκανε ατομική ενέργεια, μπήκε στην μικρή περιοχή, όμως δε μπόρεσε να βρει τον Θεοδωρόπουλο, που δεν είχε καλή τοποθέτηση. Μετά το γκολ, δεν καταφέραμε να απειλήσουμε την εστία του Φοίνικα, του οποίου η έμπειρη αμυντική γραμμή κράτησε χωρίς ιδιαίτερη δσκολία το μηδέν. Οι Αγιασοφιώτες κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, λίγο πριν το τέλος με τον Κατσακούλα. Ο αγώνας ήταν γενικά μέτριος, οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες λιγοστές και φαινόταν πως αυτός που θα σκόραρε πρώτος θα ήταν και ο νικητής. Η ομάδα του Φοίνικα πέτυχε ένα εν μέρει τυχερό γκολ, φεύγοντας έτσι με τους τρεις βαθμούς από τη Χαραυγή, απέναντι σε έναν Προφήτη Ηλία που δεν έδωσε συνέχεια στην καλή εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ανδρώνης (Γκολές, Κοτζαμανίδης)
ΣΚΟΡΕΡ: 34' Κωνσταντίνου, 88' Κατσακούλας
ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Β. Καλογερόπουλος): Φιλόπουλος, Αντωνίου, Τύρος, Καραδήμας, Χαραλάμπους, Κατσακούλας, Τσίρκας, Δημητρίου (90' Αγοργιανίτης), Κωνσταντίνου (89' Κοτσιφάκος), Περάμαντζης, Νικολόπολουλος (76' Χρηστάκης).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Δ. Λουκαρέας): Γασπαρινάτος, Αλειφέρης, Μανώλης (66' Μαχαίρας), Καλλινικίδης, Βισβάρδης, Βισβίκης, Λάππας, Γιοβανάκης, Σιλιβίστρας (75' Αποστόλου), Ευγενείας, Θεοδωρόπουλος (72' Τσάδαρης Α.).