Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-1

Άλλη μία συννεφιασμένη Κυριακή για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, που έχασε στον Κορυδαλλό από την τοπική Θύελλα με 2-1, και μένει από νωρίς πίσω στη βαθμολογία. Το πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό, και στο δίλεπτο 18-19 χάθηκαν δυο ανεπανάληπτα τετ-α-τετ, ένα για κάθε ομάδα, με τους Μαχαίρα και Βαμαβακίδη. Όμως οι δύο ποδοσφαιριστές εξιλεώθηκαν λίγα λεπτά αργότερα: Στο 31' ο Βαμβακίδης πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας μας και άνοιξε το σκορ. Πέντε λεπτά μετά ο Γιοβανάκης έκανε υπέροχη ατομική προσπάθεια από αριστερά, και ο επερχόμενος Μαχαίρας ισοφάρισε. Αυτή όμως ήταν και η τελευταία φορά στο παιχνίδι που η ομάδα μας έδειξε να έχει σφυγμό. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε (και πάλι) ανεξήγητα άσχημα και οι παίκτες της Θύελλας, έχοντας πολύ περισσότερο πάθος στο παιχνίδι τους δημιουργούσαν συνεχώς φάσεις, για να έρθει το γκολ της νίκης από τον Ροπόκη, πάλι με κεφαλιά στο 57'. Η μοναδική ευκαιρία που είχαμε στην επανάληψη ήταν το διαγώνιο σουτ του Μαχαίρα στην εκπνοή, που κατέληξε άουτ και δεν πήραμε ούτε τον βαθμό, που ούτως ή άλλως με βάση την εικόνα της αναμέτρησης, δεν τον αξίζαμε... Και κάπως έτσι, τέσσερις αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθληματος η ομάδα μας εχει κατρακυλήσει στην 12η θέση, και ο προβληματισμός έχει πια απλωθεί για τα καλά πάνω από το λόφο...
ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡ.ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-1
ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Βλαντής Χ.
ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡ. (Γ. Τσουκάκης): Στεφανής, Αλεξάκης, Παπασταθόπουλος (42' Ρούσος), Θεοδώρου, Μπροτζάκης, Χαλβαδάκης (46' Τζουμάνι), Μεταλινό, Χάλκας, Παπαδημητρίου (46' Ροπόκης), Καρακασίδης, Βαμβακίδης.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Δ. Λουκαρέας): Γασπαρινάτος, Αλειφέρης (58' Ηλιάδης), Μανώλης, Καλλινικίδης, Τσάδαρης Α., Βισβίκης, Κουτράκης, Γιοβανάκης, Σιλιβίστρας (44' Θεοδωρόπουλος), Μητσάκος, Μαχαίρας.