Σάββατο 13 Απριλίου 2024

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΘΡΙΑ ΑΣΠΡ. 48-49


Δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο του υπερπρωταθλητή της Γ' Κατηγορίας ο Προφήτης, αφού στον τελικό η Θρία επικράτησε με 49-48.
Με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη εξασφαλίσει την άνοδό τους, θα περίμενε κανείς να γίνει ωραίο και ανοιχτό παιχνίδι. Φευ όμως, καθώς είδαμε πολύ κακό μπάσκετ, που δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές τους δυνατότητες. Ο Προφήτης στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα διατηρούσε ένα μικρό προβάδισμα και φαινόταν να είναι κόντα στη νίκη, όταν προηγήθηκε με 42-31. Η Θρία όμως έτρεξε ένα μεγάλο σερί 15-0, πέρασε με 42-46 και στο φινάλε ήταν πιο ψύχραιμη, με τους δικούς μας να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν την τελευταία κατοχή. Ρόλο έπαιξε και η διαιτησία, καθώς το σερί της Θρίας είχε αφετηρία ένα κακώς ακυρωμένο καλάθι μας (το σκορ θα γινόταν 44-31), συνεχίστηκε με τεχνικές ποινές και ένα τραβηγμένο σε βάρος μας αντιαθλητικό, με όλα αυτά να κάνουν τους παίκτες μας να χάνουν την αυτοσυγκέντρωσή τους και κάπως έτσι να γυρίζει το παιχνίδι.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Θρίας, του φίλου προέδρου Γιάννη Πίνη, για την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και καλή αντάμωση του χρόνου στη Β'. Πολλά μπράβο και στους δικούς μας παίκτες και στους δύο προπονητές τους, Σάκη Γαζή και Απόστολο Σωμαράκη για την θαυμάσια φετινή πορεία και την άνοδο.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΘΡΙΑ ΑΣΠΡ. 48-49 (25-24)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζίμης, Κηπώσης, Σίμα
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Γαζής): Παπαστάμος 4(1), Μπόθος 17, Κίκης 3(1), Γρηγοράκος 10(2), Τσιπίδης 3, Τσουκάτος 2, Γιαννάκος 6, Πατέρας 3, Γαζής.
ΘΡΙΑ ΑΣΠΡ. (Σ. Προσελέντης): Νικολούσιος 9(2), Λάσκος, Τζαγκαράκης 6, Παπαδημητρίου 17, Λαζαράκος, Φρουσινάκης, Ρόκας 9(1), Βαμβακίδης 8(2), Δρακωτός, Καπέτσης.