Κυριακή 7 Απριλίου 2024

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΒΑΡΗ 51-41

O Προφήτης παρέμεινε ζωντανός στη σειρά των τελικών με τη Βάρη. Επικράτησε με 51-41 και επιστρέφει στη Μηλαδέζα για τέταρτο παιχνίδι, όπου θα διεκδικήσει εκ νέου τις πιθανότητες που του έχουν απομείνει.
Το εξαιρετικό δεύτερο δεκάλεπτο ήταν αυτό που εδραίωσε την επικράτηση του Προφήτη, καθώς με επιμέρους 20-5 η ομάδα του λόφου πήγε στο ημίχρονο με διαφορά 13 πόντων (31-18), σημαντική σε ένα τόσο κλειστό ματς. Αντίθετα, το τρίτο δεκάλεπτο για πολλοστή φορά ήταν ψυχοβγαλτικό, αλλά τουλάχιστον πέρασε σχεδόν αναίμακτα, αφού ναι μεν σκοράραμε μόλις τρεις (!) πόντους, συνεχίσαμε όμως να παίζουμε δυνατή άμυνα και η διαφορά δεν χάθηκε εντελώς. Μια διαφορά που διατηρήθηκε ως το τέλος, παρά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων να ξαναμπούν στο παιχνίδι με τα τρίποντα.
Όταν η Θεοδώρου και η Πολιτοπούλου νιώθουν καλά, μαζί τους νιώθει καλά και όλη η ομάδα. Σήμερα σκόραραν αλλά και δημιούργησαν, με την ομάδα μας να παίρνει πάντως και μεγάλη βοήθεια από όλα τα κορίτσια που ήρθαν από τον πάγκο. Για την Βάρη, οι δύο Στεφάνου και η Αποστόλου σημείωσαν από εννιά πόντους εκάστη. Δεν απέφυγε τα λάθη η διαιτητική τριάδα (Τζίμης, Κηπώσης, Γεωργόπουλος), χωρίς πάντως να επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό η εξέλιξη του αγώνα.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΒΑΡΗ 51-41 (11-13, 31-18, 34-27, 51-41)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζίμης, Κηπώσης, Γεωργόπουλος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Φέξης): Γραμματικού, Κοσκινά 2, Θεοδώρου 14, Μαχλά, Νικολαΐδου 3(1), Πολιτοπούλου 17(2), Παπαμαρκάκη, Σερέτη 4, Μαυράκη 7, Πλώτα 4.
ΒΑΡΗ (Α. Μεϊμάρογλου): Νάκου 2, Μαργαρίτη, Στεφάνου Κ. 9(1), Στεφάνου Α.-Μ. 9, Καρυδάκη 3(1), Κουντουριώτη 2, Αποστόλου 9, Κώτση 4, Μαρίνη 3(1).