Κυριακή 28 Απριλίου 2024

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-0


Στον δεύτερο αγώνα των πλέι-άουτ ο Προφήτης κατέβηκε με πολλές ελλείψεις (μόλις 13 ποδοσφαιριστές διαθέσιμοι) και η ήττα από τον Αστέρα Νικαίας ήρθε μάλλον εύκολα. Έτσι το ενδιαφέρον μας μεταφέρθηκε κατά κύριο λόγο στο Μοσχάτο και στον άλλο αγώνα του ομίλου, αυτόν μεταξύ Χατζηκυριακείου και Πανφαληρικού. Τα νέα από εκεί ήταν ευχάριστα και η νίκη 3-2 του Χατζηκυριακείου (με ανατροπή μάλιστα από 0-2) έριξε τον Πανφαληρικό στη Γ' και οριστικοποίησε τη δική μας παραμονή στην κατηγορία. 
Απομένει ακόμα ένας αγώνας (άνευ βαθμολογικής σημασίας) για να ολοκληρωθεί και τυπικά η σεζόν και τότε θα γίνει, ως είθισται, και το γενικότερο σχόλιο για την αγωνιστική χρονιά της ομάδας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καζάς (Φαγκρίδας, Παρισσόπουλος)
ΣΚΟΡΕΡ: 43' Λαζάκης, 63' Χάλκος, 92' Στρουμπούλης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ. (Π. Δαούτης): Ταταράκης, Τσικώνης, Κεφαλάς, Λαζάκης, Τσίτουρας, Χατζηελευθερίου (76' Στρουμπούλης), Χάλκος, Παπανδρέου (89' Λάτσης), Χατζηλάρης (76΄Δρογγίτης), Ιωάννου (89' Γεωργικόπουλος), Ρόκος (57' Μανώλης).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Σκανάτοβιτς): Κοκτσίδης, Θεοφάνους, Λάζαρης (85' Σάλπας), Γκλουχ Αγγ., Οξύνογλου Σ., Λιάκος, Αλειφέρης, Εξακοΐδης (57' Τρικαμηνάς), Γκλουχ Αλ., Χάιδος, Γκέζο.