Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ 72-55

Η σημερινή αγωνιστική εξελίχθηκε ιδανικά για τον Προφήτη. Για πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα μας βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που σίγουρα έρχεται την κατάλληλη στιγμή, αφού απομένουν μόλις δύο στροφές για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Ο Προφήτης ευνοείται από την τριπλή ισοβαθμία που έχει προκύψει (με Αετό και Τελαμώνα) και πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και η τύχη μας βρίσκεται αποκλειστικά στα δικά μας χέρια. Με δύο νίκες στα τελευταία δύο ματς (με Λέοντα και ΓΑΟΠ) ο Προφήτης κρατάει την πρώτη θέση και παίρνει την άνοδο.
Η βραδιά σήμερα στο κλειστό ξεκίνησε με τον Προφήτη να παίρνει άνετα τη νίκη επί του Τελαμώνα με 72-55 και συνεχίστηκε με τον Ατρόμητο να νικά τον Αετό και να στέλνει έτσι εμάς στην πρώτη θέση. Η ομάδα των Καμινίων ήταν βαθμολογικά αδιάφορη (δεν προλαβαίνει τα πλέι-οφ), αυτό όμως ουδόλως φάνηκε μέσα στο γήπεδο, όπου οι παίκτες της αγωνίστηκαν ψυχωμένα και ασφαλώς τους αξίζουν πολλά εύγε για τη στάση τους.
Στα του δικού μας αγώνα, ο Προφήτης επέβαλλε από την αρχή τον ρυθμό του, για τριάντα λεπτά ήταν θαυμάσιος και στις δύο πλευρές του παρκέ και πήρε τη νίκη πολύ πιο εύκολα απ' ότι θα περίμενε κι ο πιο αισιόδοξος, με τη διαφορά να αγγίζει στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου ακόμα και τους 30 πόντους. Όλα τα παιδιά έκαναν άψογα τη δουλειά τους, με τον Κίκη να ζεσταίνει το χέρι του και να τελειώνει με 16 πόντους και τον θαυμάσιο Λάζια, πέρα από την αγαπημένη του άμυνα να βάζει και τα σουτάκια του. Από τον Τελαμώνα πάλεψε ο Κούμενος. Άριστη η διαιτησία των Τζίμη και Σίμα. 
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ 72-55 (14-11, 44-23, 62-33, 72-55)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζίμης, Σίμα
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Γαζής): Γαζής, Μπόθος 7, Γιαννάκος, Κίκης 16(4), Γρηγοράκος 12(2), Τσιπίδης 14(1), Σμυρνιώτης 4(1), Αντωνίου, Τσουκάτος 4, Λάζια 9(1), Παπαστάμος 6, Πατέρας.
ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ (Κ. Πούτος): Κομπούλης 4, Βαμβακάς 10, Φιλίππου 5, Κούμενος 16(3), Ανδριανός 4, Ράπτης 6, Τζορτζοριάν 9(1), Μπούταλης, Χατζής 1.