Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ 1-4


Η ήττα από το Χατζηκυριάκειο, σε ένα ματς κομβικό και για τις δύο ομάδες, άφησε πολύ πίσω βαθμολογικά τον Προφήτη, που δεν προλαβαίνει πια να αποφύγει την ψυχοφθόρο διαδικασία των πλέι-άουτ.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν καταστροφικό για την ομάδα μας, με το Χατζηκυριάκειο να είναι ανώτερο και να προηγείται ήδη από την ανάπαυλα με 0-3. Μόλις στο 12' ο Μπένος με ωραίο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ, για να διπλασιάσει με πέναλτι ο ίδιος παίκτης στο 26'. Το ματς κλείδωσε ουσιαστικά για τους φιλοξενούμενους ο Καραμπάσης, με μακρινό σουτ στην εκπνοή του πρώτου μέρους. Ο Προφήτης είχε  πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει αλλά ο Μήλιος που βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή νικήθηκε από τον Κιλμπασάνη. Οι παίκτες μας πάντως μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γκλουχ με πολύ ωραίο γκολ μείωσε στο 61', ο Μασρί είχε δοκάρι στο 82', αλλά το Χατζηκυριάκειο είπε την τελευταία λέξη, με τον Μπαλτιμά να γράφει το τελικό 1-4 στο 86'. Ξέχωρα από την απόδοση της ομάδας μας, η διαιτησία του αγώνα δεν ήταν καλή, καθώς ο Προφήτης δικαιούται να διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι πάνω στον Γκλουχ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και για την γενικότερη προσέγγιση του ρέφερι στο παιχνίδι. Η προσπάθεια πάντως συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ 1-4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δαμιανάκης (Φαγκρίδας, Πουλόπουλος)
ΣΚΟΡΕΡ: 61' Γκλουχ - 12', 26' (πεν.) Μπένος, 45' Καραμπάσης, 86' Μπαλτιμάς
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Σκανάτοβιτς): Κοκτσίδης, Παντελάτος, Μήλιος (90' Βαρβαρήγος), Φράγκος, Οξύνογλου Σ., Οξύνογλου Θ. (80' Μασρί), Γκέζο, Μελαχροινός (71' Λάζαρης), Γκλουχ, Εξακοΐδης, Σταμπόλης.
ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ (Ν. Διαμαντόπουλος): Κιλμπασάνης, Διακογιάννης, Μαρουσάκης (74' Παπαθέου), Τερζής, Παλαιστίδης, Σαμουρίδης (77' Αγάρας), Αλιάσι (66' Κουγιουμτζής), Κριεμάδι (66' Μπαλτιμάς), Μετρεβέλι (89' Βέτσικας), Καραμπάσης, Μπένος.