Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 53-59


Το πρωτάθλημα μπαίνει πια στην τελική του ευθεία  και ο Προφήτης εξακολουθεί να βρίσκεται καθαρά μέσα στις θέσεις των πλέι-οφ, μετά και τη νίκη του στη Μηλαδέζα επί του Κεραυνού.
Η ομάδα μας ήταν αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μας έβγαλε το χτικιό και η νίκη εντέλει ήρθε πάρα πολύ δύσκολα. Χάρη στην κυριαρχία του στα ριμπάουντ ο Προφήτης προηγήθηκε στην ανάπαυλα με 20-36 δείχνοντας να καθαρίζει το ματς, αλλά στην επανάληψη ο Κουτσαύτης με απανωτά τρίποντα και τους δικούς μας να μη μπορούν να βάλουν γκολ με τίποτα, έκανε το ματς στο ντέρμπι. Ένα λεπτό πριν το τέλος το σκορ ήταν 53-53, όμως στην κρίσιμη στιγμή μίλησε ο Μπόθος, που σκόραρε δύο απανωτά καλάθια και φάουλ και ο Προφήτης γλύτωσε από μια μεγάλη γκέλα.
Ένα ακόμα παραγωγικό βράδυ για τον Θωμά Γρηγοράκο (επτά τρίποντα), ο Μπόθος το πήρε πάνω του όταν έπρεπε, εξαιρετικός (ειδικά στην άμυνα) ο Τσιπίδης. Από τον Κεραυνό, ο Κουτσαύτης πήγε να το γυρίσει μόνος του, ενώ πάλεψαν και οι Φωτεινάκης, Λεβαδίτης. Αρκετά καλή η διαιτησία από Αυγερινό και Γρίσπο.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 53-59 (6-13, 20-36, 32-43, 53-59)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αυγερινός, Γρίσπος
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΡ. (Γ. Θεοφανίδης): Λεβαδίτης 9(1), Φωτεινάκης 10(1), Κουτσαύτης 18(6), Βόμβας 2, Δημητρόπουλος 2, Πάνταλος 2, Ταρσούλης, Κοιλάκος, Θεοδωράκης 10.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Γαζής): Γιαννάκος 2, Μπόθος 14, Σμυρνιώτης, Κίκης, Γρηγοράκος 24(7), Τσιπίδης 9, Παπαστάμος 4, Αντωνίου, Τσουκάτος 4, Λάζια 2, Βαφειάδης.