Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. 78-33


Στο τελευταίο της παιχνίδι πριν τις γιορτές, η γυναικεία μας ομάδα νίκησε εύκολα τον Φάρο στα Καμίνια, κάνοντας το δέκα στα δέκα στο πρωτάθλημα.
Πολύ ωραίο μπάσκετ από τα κορίτσια μας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ειδικά το πρώτο δεκάλεπτο ήταν καταπληκτικό, με τον Προφήτη να σημειώνει 35 πόντους, καθαρίζοντας έτσι από νωρίς την υπόθεση νίκη απέναντι σε μια ομάδα που στον πρώτο γύρο μας είχε δυσκολέψει αρκετά. Η ομάδα μας λοιπόν θα κάνει Χριστούγεννα ως η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας και εξακολουθεί να στοχεύει ψηλά.
Και σήμερα πολλές οι διακριθείσες για τον Προφήτη, με τη Λήδα Πολιτοπούλου και τη Μαρία Θεοδώρου να δίνουν τον τόνο και τις Γραμματικού, Μαυράκη, Παπαμαρκάκη να παίζουν επίσης σε υψηλούς ρυθμούς. Πρώτη εμφάνιση για φέτος (και ταυτόχρονα πρώτος αγώνας με τη φανέλα του Προφήτη) για τη Χρύσα Νικολαΐδου, που επέστρεψε από τον τραυματισμό της και της ευχόμαστε να είναι γερή και να βοηθήσει κι εκείνη στους στόχους της ομάδας. Για τον Φάρο, με νέο κόουτς (τον παλιό) Παναγιώτη Δοντά, πάλεψαν δύο κορίτσια που αγωνίστηκαν στο περσινό πρώτο μισό σε εμάς, η Κολοβού και η Ιντ-Σαμπούν. Άριστη η διαιτησία των Χρόνη και Σκάρα.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. 78-33 (35-6, 47-16, 66-30, 78-33)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρόνης, Σκάρας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Φέξης): Γραμματικού 10, Θεοδώρου 14, Μαχλά 6, Νικολαΐδου, Κοσκινά 3(1), Παπαμαρκάκη 9, Σερέτη 2, Μαυράκη 13, Τζινλή 6, Πολιτοπούλου 15(3).
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. (Π. Δοντάς): Παπαδοπούλου 2, Πετακάκη 2, Αλεφραγκή, Κολοβού Κ. 11(1), Δαρζέντα 5, Κολοβού Β. 2, Χατζηχαραλαμπίδου 5, Βαρελτζή, Ιντ-Σαμπούν 6.