Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-1


Δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Νίκαια ο Προφήτης. Μετά από δυνατό ματς, ο Αστέρας επικράτησε με 2-1 και μας προσπέρασε στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα μας θα κάνει λοιπόν Χριστούγεννα στην 8η θέση της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς.
Οι στημένες φάσεις, και συγκεκριμένα δύο κόρνερ, ήταν εκείνα που πλήγωσαν τον Προφήτη. Μόλις στο 9' ο Μακρής πήδηξε μόνος του στην καρδιά της περιοχής μας και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 78' ο Χάλκος εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία μας να διώξουμε και με κοντινό σουτ έδωσε τη νίκη στον Αστέρα. Για τον Προφήτη είχε ισοφαρίσει στο 68' ο Σ. Οξύνογλου, παίρνοντας το "ριμπάουντ" από δική του εκτέλεση πέναλτι που απέκρουσε ο Ταταράκης. Η ομάδα μας δεν έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως ήταν ανώτερη, έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες και εντέλει η μπάλα την τιμώρησε.
Τώρα το πρωτάθλημα διακόπτεται για σχεδόν έναν μήνα και η επόμενη υποχρέωσή μας είναι ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με τους Λέοντες Καμινίων.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γεωργόπουλος (Φωτιάδης, Σκαραμάγκος)
ΣΚΟΡΕΡ: 9' Μακρής. 78' Χάλκος - 68' Οξύνογλου Σ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ. (Σ. Μουρίκης): Ταταράκης, Μανώλης, Κεφαλάς, Τσικώνης, Τσιτούρας, Χάλκος, Χατζηελευθερίου (75' Ρόκκος), Τσαρκατζόγλου, Ξυμιάλης, Μακρής, Δρογγίτης (89' Κούτρα).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Σκανάτοβιτς): Τρικαμηνάς, Μαυρέλος (89' Θεοφάνους), Οξύνογλου Σ. (89' Σάλπας), Δαλέζιος, Φράγκος (40' Μελαχροινός), Οξύνογλου Θ. (85' Γραμματικός), Ζαχαρίου, Λιάκος, Γκλούχ, Χάϊδος, Μπούνταλης.