Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-1

Τεράστιο διπλό για τα παλληκάρια του Προφήτη μας στις Σιταποθήκες επί του Χατζηκυριακείου. Ο Προφήτης πλέον πατάει πολύ γερά στην κατηγορία και βλέπει το μέλλον του σε αυτή με πίστη και αισιοδοξία.
Ο αγώνας είχε τον χαρακτήρα και όλα τα στοιχεία ενός τοπικού ντέρμπι, πόσο μάλλον που οι δύο ομάδες είναι παρόμοιας δυναμικότητας. Ένταση και πάθος σχεδόν και στα ενενήντα λεπτά, δυνατό παιχνίδι, πολλές χαμένες ευκαιρίες και κυρίως δραματικό φινάλε. Ο Ηλίας Μασρί στις καθυστερήσεις έπιασε ένα υπέροχο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Κιλμπασάνη, δίνοντας σε όλη την αποστολή του Προφήτη το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς. Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο: Το Χατζηκυριάκειο ήταν καλύτερο στο πρώτο, όμως ο Τρικαμηνάς ήταν θαυμάσιος και έβγαλε όλες τις φάσεις που προέκυψαν, με πρωταγωνιστές τους Τεβζάτζε, Κριεμάδη και Σαμουρίδη. Στο β' ο Προφήτης μπήκε πιο αποφασισμένος και ειδικά μετά την αποβολή του Τεβζάτζε, που του έδωσε αριθμητικό πλεονέκτημα πήρε εξ ολοκλήρου τα ηνία της αναμέτρησης. για να έρθει το γκολ στο φινάλε και μαζί του η σπουδαία νίκη.
Μπράβο στα παιδιά μας και στον κόουτς, που σε ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, όπου η κατάσταση πολλές φορές πήγε να ξεφύγει, ανταποκρίθηκαν στο 100% και έδειξαν πως έχουν "μέταλλο" και ψυχή. Ο Προφήτης, όσο κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους, είναι εδώ και είναι δυνατός.
ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λιάτσος (Μπόλλας, Γκολές)
ΣΚΟΡΕΡ: 92' Μασρί
ΑΠΟΒΟΛΗ: 57' Τεβζάτζε
ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ (Ν. Διαμαντόπουλος): Κιλμπασάνης, Διακογιάννης, Μαρουσάκης, Τερζής, Παλαιστίδης (86' Νίνος) Μπάλιας (60' Παπαθέου) Τεβζάτζε, Σαμουρίδης, Αλιάσι, Κριεμάδη, Μπαλτιμάς (90´ Τομπαΐδης).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Σκανάτοβιτς): Τρικαμηνάς, Μαυρέλος, Μήλιος, Φράγκος, Οξύνογλου Σ., Λιάκος,(82' Γραμματικός),  Ζαχαρίου, Οξύνογλου Θ. (87' Δαλέζιος), Χάιδος, Τσολακάκης (73' Μασρί), Μπούνταλης.