Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Η ΕΤΑΙΡΙΑ "TSATIS LEATHER" ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ


Η ποδοσφαιρική μας ομάδα, στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει φέτος στα γήπεδα του Πειραιά, απέκτησε έναν πολύ σημαντικό σύμμαχο. Η εταιρία "Tsatis Leather", που δραστηριοποιείται στο χώρο της χειροποίητης δερμάτινης τσάντας και αξεσουάρ, είναι πλέον ο μεγάλος χορηγός του τμήματος και το λογότυπό της φιγουράρει στις καινούργιες (α λα Ατλέτικο Μαδρίτης) εμφανίσεις του Προφήτη. Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, Χρήστος Τσάτης, βρέθηκε την Κυριακή στο Σ.Ε.Φ. και παρακολούθησε τη νίκη μας με 4-2 επί του Ολυμπιακού Κερατσινίου, φέρνοντας μας αν μη τι άλλο γούρι με την παρουσία του. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και επιχειρηματία, τον ευχαριστούμε για τη βοήθειά του και ευχόμαστε η συνεργασία μας να φέρει και την άνοδο της ομάδας στην παραπάνω κατηγορία.
Το κατάστημα "Tsatis Leather Bags & Accesories" βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 62, και πραγματικά αξίζει να το επισκεφθείτε (εμείς το κάναμε ήδη και εντυπωσιαστήκαμε). Μια γεύση μπορείτε να πάρετε και από το tsatisleather.gr


Δυο λόγια για την "Tsatis Leather":
Με προσοχή στη λεπτομέρεια και πιστοί στην ποιότητα υπηρετούμε την τέχνη των δερμάτινων αξεσουάρ.
Με πάθος και αγάπη για τις δερμάτινες τσάντες και τα αξεσουάρ δημιουργήθηκε η Τsatis Leather Bags & Αccessories το 1983 και έκτοτε μετρά 35 έτη εμπειρία στην δημιουργία, αλλά και επιδιόρθωση δερμάτινων αξεσουάρ.
Δίνουμε ζωή στα πολύτιμα αξεσουάρ σας.
Με τα ειδικά μηχανήματα που διαθέτουμε και τις απαραίτητες γνώσεις για το πως πρέπει να κατεργαστεί το δέρμα, αναλαμβάνουμε και την επιδιόρθωση της παλιάς σας τσάντας.
Είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις σας σε ειδικές παραγγελίες λιανικής ή χονδρικής πώλησης, δημιουργώντας τα σχέδια των απαιτήσεων σας.