Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-3


Ακάθεκτος συνεχίζει ο Προφήτης, που πέρασε και από τις Σιταποθήκες με 0-3 επί της Δάφνης Ταμπουρίων και παραμένει σταθερά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Η νίκη ήρθε δυσκολότερα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ. Ο Προφήτης προηγήθηκε με τον φορμαρισμένο Μπρέγκου στο 14', μετά από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, όμως η Δάφνη στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ απειλητική και δεν ήταν λίγες οι φορές που έφτασε κοντά στην ισοφάριση (πολύ καλός σήμερα ο γκολκίπερ μας Σπαχίου). Τελικά το ματς κλείδωσε στο 77' με τον Γιαννακόπουλο να σεντράρει παράλληλα και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα από αντίπαλο αμυντικό, ενώ το σκορ έκλεισε στο 84' ο Νάνος μετά από ασίστ του Ζαχαρίου.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας πηγαίνει στο Πέραμα για να αντιμετωπίσει τον Πυθαγόρα, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.
ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-3
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
ΣΚΟΡΕΡ: 14' Μπρέγκου, 77' (αυτογκόλ), 84' Νάνος
ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠ. (Β. Λιτσάι): Κατσούλης, Κοντός (87' Βρέντζος), Ιωάννου (65' Εγγλέζος), Μετούσι, Φωτόπουλος, Λάβδας (79' Πανταζόπουλος), Νομικός, Κάτσα, Απριγιάν, Ραματάς, Γκόβας (46' Σέκα).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Ιωακειμίδης): Σπαχίου, Θεοφάνους (65' Πολυχρονάκης 80' Λεμπέσης), Παντελάτος, Μήλιος, Τρικαμηνάς, Οξύνογλου Θ., Οξύνογλου Σ., Λιάκος, Γιαννακόπουλος (72' Νάνος), Μπρέγκου (70' Μασρί), Ζαχαρίου.