Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΝΕΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΕΡ. 4-2


Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για την ποδοσφαιρική μας ομάδα που υπέταξε τον μαχητικό Ολυμπιακό Κερατσινίου με 4-2 στο Σ.Ε.Φ. και με τη λήξη του πρώτου γύρου σταθεροποιήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Το δίδυμο Αντώνης Μπρέγκου - Γιώργος Χάιδος ανέλαβε δράση και ήταν η αιχμή του δόρατος για τον Προφήτη. Με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα ο Μπρέγκου άνοιξε το σκορ με δυνατό διαγώνιο σουτ, ενώ λίγο αργότερα διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, αξιοποιώντας την πάσα του Χάιδου. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν λίγο αργότερα και ο Γιώργος έγινε αποδέκτης για το 3-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι στο ματς με τέρματα των Τατσιόπουλου και Καθαρόπουλου, αλλά ο Χάιδος είχε και πάλι την απάντηση, γράφοντας το 4-2 που αποδείχθηκε και το τελικό σκορ.
Κάπως έτσι φτάσαμε στα μισά του πρωταθλήματος και ο Προφήτης παραμένει στη δεύτερη θέση, έχοντας αποκτήσει διαφορά τεσσάρων και πέντε βαθμών από Χατζηκυριάκειο και Πυθαγόρα αντίστοιχα. Η διατήρηση εκεί μοιάζει και ο αντικειμενικός μας στόχος για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ώστε να μπούμε στα πλέι-οφ με μπόνους τριών βαθμών. Η ομάδα μας δείχνει σταθερότητα, κάτι που μας κάνει να ελπίζουμε πως ο στόχος θα επιτευχθεί.
Σήμερα στον πάγκο της ομάδας μας εκτέλεσε χρέη προπονητή ο Ευγένιος Μπάκας, καθώς ο Μάκης Ιωακειμίδης εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής από τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Φυσικά ο κόουτς δεν επηρεάστηκε από την τιμωρία του και ήταν εκείνος που έδινε τον τόνο, έστω και μακριά από τη φυσική του θέση.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΝΕΟΙ ΟΛΥΜΠ. ΚΕΡΑΤΣ. 4-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλαματιανός (Ηλιόπουλος, Δαμίγος)
ΣΚΟΡΕΡ: 20', 24' Μπρέγκου, 30', 80 Χάιδος - 62' Τατσιόπουλος, 71' Καθαρόπουλος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Ε. Μπάκας): Κοντολέων, Λεμπέσης (76' Βαρβαρήγος), Πολυχρονάκης, Δαλέζιος, Τρικαμηνάς, Λιάκος (86' Βλάσσης), Νάνος (60' Παντελάτος), Οξύνογλου, Ζαχαρίου, Χάιδος, Μπρέγκου (86' Γιαννακόπουλος).
ΝΕΟΙ ΟΛΥΜΠ. ΚΕΡΑΤΣ.: Κουτράκης, Στρατάκης (80' Βαμβακάρης), Ρούσσος (46' Γρηγοριάδης), Διόγος, Πολίτης, Ιατρόπουλος (46' Αποσπόρης), Τατσιόπουλος (75' Δημητρίου), Κουτράκης Χ., Μαυρίδογλου, Καθαρόπουλος (82' Καραμπίσκας), Παπανικολάου.