Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

ΒΑΘΙΑ ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΥΜΠΕΡΑΤΟΥ

Το ελληνικό μπάσκετ από χτες είναι πολύ φτωχότερο. Ένας από τους σημαντικότερους εργάτες του αθλήματος, ο Βαγγέλης Λυμπεράτος, δεν είναι πια ανάμεσά μας. Η υγεία του το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά επιβαρυμένη, και τελικά έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, στα 82 του χρόνια.
Ο Βαγγέλης Λυμπεράτος προσέφερε πάρα πολλά στο άθλημα. Ιδρυτικό στέλεχος τόσο της ΕΣΚΑ, όσο και της ΕΣΚΑΝΑ, την οποία υπηρέτησε από όλες σχεδόν της θέσης ευθύνης, με πιο πρόσφατη αυτή του πρόεδρου μέχρι πριν λίγους μήνες. Όσοι τον γνωρίσαμε από κοντά και συνεργαστήκαμε μαζί του, έχουμε να λέμε για έναν άνθρωπο με σπάνια ηθική ακεραιότητα, εντιμότητα και ειλικρινή και άδολη αγάπη για το άθλημα, στο οποίο έδωσε τόσα πολλά, αφήνοντας πλέον δυσαναπλήρωτο κενό, με παρακαταθήκη όμως ένα σπουδαίο έργο.
Ο Όμιλός μας σύσσωμος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και εύχεται καλή δύναμη στην οικογένειά του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων (Αγίων Αποστόλων 5, Καλλιθέα). Πρόεδρε, καλό σου ταξίδι...