Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 71-67


Πολύ ωραίο και έντονο ντέρμπι παίδων σήμερα στο "Ιφιγενείας", με τον Αετό να κερδίζει τον Προφήτη με 71-67. Είναι μια ήττα που όπως όλα δείχνουν είναι καταδικαστική για την ομάδα μας σε ότι αφορά τον στόχο της παραμονής στη Β' Κατηγορία.
Ο Προφήτης είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με διαφορές που άγγιξαν ακόμα και διψήφια επίπεδα. Στο φινάλε όμως δεν άντεξε, αποδεκατισμένος από τα φάουλ: Συνολικά πέντε παίκτες μας αποβλήθηκαν με πέντε, κάτι που κατά κύριο λόγο ήταν έργο του απαράδεκτου διαιτητή Τσουραπά. Από τον συγκεκριμένο ρεφ η ομάδα μας έχει φοβερά παράπονα και θεωρούμε πως η απειρία του δεν αποτελεί δικαιολογία για μια τόσο μονόπλευρη διαιτησία. Ο Τσουραπάς μάλιστα εκτέθηκε πάρα πολύ, όχι μόνο λόγω των σφυριγμάτων του, αλλά και της γενικότερης συμπεριφοράς που επέδειξε, αφού δεν δίσταζε συχνά-πυκνά να κάνει "πλακίτσα" με τους νεαρούς φίλους του Αετού στην κερκίδα. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής ορίζεται ανελλιπώς στα εντός έδρας ματς του Αετού, έχοντας σφυρίξει σε πέντε συνεχόμενα, γεγονός που αν μη τι άλλο είναι από μόνο του περίεργο. Αντίθετα, πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Γερουλάνου, που προσπάθησε όσο μπορούσε να κρατήσει τα προσχήματα.
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 71-67 (18-17, 28-33, 47-51, 71-67)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γερουλάνος, Τσουραπάς
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ. (Β. Μηνάς): Βασιλάκης 33(1), Μέτσα 5, Λιαχάς, Σαούλης 5, Σανταμούρης, Ψαρράκης, Σμυλιωτόπουλος, Βενέτης, Παυλόπουλος 1, Τσουλφάς 27(1), Κολοκυθάς.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Σιδέρης): Χίου, Νισιανάκης, Καλαμάρας, Χριστόγλου 2, Σαρδέλλης, Αφάρας, Γκέρμπι, Μπράβος 25, Δημόπουλος 5(1), Καρατάσιος 16(1), Πατέρας 19, Σταματίου.