Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
Α.Σ. ΚΩΦΩΝ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-1


Πολύ κρίμα για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, που στάθηκε έξοχα απέναντι στον πρωτοπόρο Α.Σ. Κωφών, αλλά δεν κατάφερε να αποκομίσει κάτι από το ματς. Οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν τη νίκη και έκαναν ένα ακόμα βήμα προς την άνοδό τους, η οποία με τα τωρινά δεδομένα φαντάζει βέβαιη. 
Ο Προφήτης έκανε την καλύτερη ίσως φετινή του εμφάνιση, κόντρα σε μια ομάδα με πρωτοφανές για τα δεδομένα της τρίτης κατηγορίας μπάτζετ. Ηταν διαβασμένος, πίστεψε στο θετικό αποτέλεσμα, δυστυχώς όμως δεν είχε την τύχη με το μέρος του. Οι Κωφοί προηγήθηκαν νωρίς με κεφαλιά του Μπάμε (από εκτέλεση κόρνερ), και στην αρχή τουλάχιστον έδειχναν να έχουν τα ηνία της αναμέτρησης. Ο Προφήτης σταδιακά ανέβασε την απόδοσή του και έχασε τεράστια ευκαιρία με το σουτ του Μπρέγκου, που έβγαλε εντυπωσιακά ο Γουσγουνέλης. Τελικά η ομάδα μας βρήκε το γκολ με ένα πανέμορφο μακρινό σουτ του Χάρη Ράμαϊ και έδειχνε πως έχει τα φόντα να διεκδικήσει τη νίκη. Και πάλι όμως από εκτέλεση κόρνερ ο Κουράκος έγραψε το 2-1, που δεν άλλαξε παρά τις μεγάλες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, που πίεσαν πολύ τον αντίπαλο, σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες και οπωσδήποτε δικαιούνταν κάτι περισσότερο από αυτόν τον αγώνα.
Συγχαρητήρια στην ομάδα των Κωφών για τη νίκη τους, αλλά και την γενικότερη πορεία τους φέτος στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια όμως και στους δικούς μας παίκτες, που έπαιξαν πολύ ωραία μπάλα και έδωσαν ότι είχαν.
Α.Σ. ΚΩΦΩΝ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πουλόπουλος (Βάιλας, Φωτιάδης)
ΣΚΟΡΕΡ: 9' Μπάμε, 61' Κουράκος - 55' Ράμαϊ
Α.Σ. ΚΩΦΩΝ (Χ. Γαλούνης):  Γουσγουνέλης, Στρουμπούλης, Μπάμε, Δαλέζιος (62' Βασίλης), Τζεγιαννάκης, Κουράκος, Ανδρικάκης, Τσορτανίδης, Σκέμπι, Μελαμπιανάκης (70' Τζούλι), Μητρόπουλος (93' Σχοινάς).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Ιωακειμίδης): Καπουκίνης, Μαυρέλος, Κορομπίλης (79' Λεμπέσης), Λάζαρης, Λιάκος, Ράμαϊ, Μπρέγκου, Εγκιάν, Παντελάτος (68' Ζαφείρης), Χάιδος, Αργυρόπουλος (88' Σκεντέρα).