Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Ο ΘΩΜΑΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ο Θωμάς Σκληρός είναι ο προπονητής που θα βρίσκεται από εδώ και πέρα στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ομίλου. Η διοίκηση ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο κόουτς, που αναλαμβάνει τις τύχες του συγκεκριμένου τμήματος, διαδεχόμενος τον Θανάση Μπούτα.
Ο 53χρονος κόουτς είναι ένα πρόσωπο αρκετά γνώριμο στο λόφο, έστω κι αν η άμεση σχέση του με τον Προφήτη ανάγεται στο μακρινό παρελθόν. Πριν από περίπου 25 χρόνια ήταν προπονητής στους άνδρες, με τους οποίους μάλιστα είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας το 1997. Πλέον επιστρέφει στην ομάδα αναλαμβάνοντας να καθοδηγήσει το γυναικείο τμήμα. Πολύ έμπειρος και έχοντας παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο του γυναικείου μπάσκετ στη χώρα μας, καθώς η τελευταία του δουλειά ήταν στην Α1 με τις Εσπερίδες.
Ο κόουτς γύμνασε τις αθλήτριες για πρώτη φορά την Παρασκευή και θα ντεμπουτάρει στον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον Α.Ο.Ν.Α.. Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του Προφήτη και του ευχόμαστε να έχει μια μακρά και επιτυχημένη θητεία στον πάγκο της ομάδας μας.