Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΟΥΤΑ

Ο χθεσινοβραδινός αγώνας με τους Κυρίαρχους έμελλε να είναι και ο τελευταίος για τον Θανάση Μπούτα στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Προφήτη, καθώς από σήμερα αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.
Ο κόουτς Μπούτας λοιπόν από σήμερα δεν είναι ενεργό κομμάτι του Προφήτη, όμως η εκτίμηση προς το πρόσωπό του παραμένει δεδομένη και αταλάντευτη. Ήρθε στην ομάδα τον Μάιο του 2019, σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία, και όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να μας κρατήσει ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ένωσης. Ουκ ολίγες φορές "έβαλε πλάτη" για τον σύλλογο, για τον οποίο έδινε πάντοτε το 100%, πρόθυμος να βοηθήσει σε ότι του ζητείτο κι ακόμα παραπάνω. Κυρίως όμως αφήνει την ανάμνηση ενός ανθρώπου σπάνιας ποιότητας, με ειλικρίνεια και ήθος που δύσκολα συναντάται στις μέρες μας.
Τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την προσφορά του στο σωματείο και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Από την δική μας πλευρά είναι δεδομένο πως κάποια στιγμή οι πορείες μας θα ξανασυναντηθούν.