Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ 49-53


Οι Κυρίαρχοι ήταν οι νικητές του τοπικού ντέρμπι των γυναικών. Μετά από ωραίο ματς, επικράτησαν του Προφήτη με 49-53.
Ο Προφήτης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, στο β' όμως "άδειασε" και η ομάδα της Μαρίας Γανωτή, με πιο καθαρό μυαλό και ορθότερες επιλογές, πήρε το ροζ φύλλο. Η ομάδα μας μπήκε στο γήπεδο με ορμή (17-8), οι Κυρίαρχοι αντέδρασαν γρήγορα (17-18), αλλά ο Προφήτης ανέβασε εκ νέου στροφές για να πάει στα αποδυτήρια με σκορ 31-25. Και η διαφορά αυτή όμως εξανεμίστηκε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες προς το τελευταίο δεκάλεπτο. Εκεί που ο Προφήτης σημείωσε μόλις έξι πόντους (ένα τρίποντο και 3/8 βολές) και οι Κυρίαρχοι δεν άφησαν την ευκαιρία να τους ξεφύγει, παίρνοντας το ροζ φύλλο που τους διατήρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Τσουκαλά και Μπρέλλου ήταν ασυναγώνιστες σήμερα, σκοράροντας μαζί 35 πόντους. Από τον Προφήτη εξαιρετική η Μούλτση και θετική η Κρίτσαλου. Καλή η διαιτησία από Αυγουστόγλου και Ιωάννου.
Πολλά τα αγαπημένα πρόσωπα σήμερα στην κερκίδα: Οι πρώην προπονητές μας Πάτροκλος Χλιαουτάκης και Θωμάς Σκληρός, αλλά και οι παλιές μας αθλήτριες Λίτσα Τηλεμάχου, Μάγδα Γουλουμή και Γεωργία Αμανατίδη.
Το σημερινό ματς ήταν για τις δύο ομάδες κάτι σαν "πρόβα τζενεράλε" εν όψει του τελικού κυπέλλου στον οποίο θα βρεθούν αντιμέτωπες, αρχές Μαρτίου. Για τον Προφήτη ο αγώνας αυτός είναι η τελευταία ευκαιρία να σώσει τη χρονιά, αφού η μέχρι τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα (όπου μετράμε 6-4) είναι αποκαρδιωτική...
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ 49-53 (17-14, 31-25, 43-43, 49-53)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αυγουστόγλου, Ιωάννου
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Θ. Μπούτας): Κολοβού, Μηνά, Τσελεπίδου 2, Μούλτση 9, Κρίτσαλου 11, Στεφάνου Α.-Μ. 8, Στεφάνου Κ. 16(3), Τσουμπρή 3(1).
ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ (Μ. Γανωτή): Καρανάσιου 8, Βάκρου 4, Σερέτη 4, Δρένη, Μόσχου 2, Μπρέλλου 17, Τσουκαλά 18.