Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠ. 5-1

Έξοχος ο Προφήτης, συνέτριψε με 5-1 τη Δάφνη Ταμπουρίων στο Σ.Ε.Φ., για πρώτη φορά φέτος σημείωσε δύο συνεχόμενες νίκες και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Η ομάδα μας ήταν από την αρχή καταιγιστική και μετά από μισή ώρα αγώνα προηγούνταν ήδη με 4-0. Το σκορ άνοιξε ο Χρήστος Αργυρόπουλος, ένας ποδοσφαιριστής που σήμερα έκανε την πρώτη του συμμετοχή με τον Προφήτη (αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες από τον Α.Σ. Κωφών) και χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά για να βάλει το πρώτο του γκολ. Τα τέρματά μας διπλασίασε ο Ηλίας Μασρί (υπέροχο μακρινό σουτ) και μετά ανέλαβε δράση ο Γιώργος Χάιδος, που πέτυχε χατ-τρικ, ενώ για την ομάδα της Δάφνης σκόραρε ο Βορδώνης. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια, σε ένα παιχνίδι που ήταν γενικά πολύ ανοιχτό και είχε αρκετές φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες.
Μπράβο στους αθλητές μας και στους δύο προπονητές, Μάκη Ιωακειμίδη και Ευγένιο Μπάκα για τη νίκη και την ωραία εμφάνιση.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠ. 5-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καρανικολάου (Γκούτης, Δαφερέρας)
ΣΚΟΡΕΡ: 2' Αργυρόπουλος, 10' Μασρί, 22', 27', 88' Χάιδος - 85' Βορδώνης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Ιωακειμίδης): Καπουκίνης, Λεμπέσης, Μαυρέλος, Λιάκος (84' Ρουσιώτης), Τρικαμηνάς (46' Λάζαρης Λ.), Ράμαϊ (84' Δραγάτσης), Αργυρόπουλος, Μασρί, Παντελάτος, Χάιδος, Μπρέγκου (72' Εγκιάν).
ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠ. (Γ. Κυπραίος): Γαϊτανιός, Κατσαβριάς, Καψάλης, Χρυσοστόμου, Αλειφέρης (70' Εγγλέζος), Καραγιάννης (80' Πανταζόπουλος), Γκόβας (80' Παναγιωτόπουλος), Κούπας, Κεσανίδης, Ραματιάς, Δενδράκης (55' Βορδώνης).