Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ 3-1


Ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ' Πειραιά και ο Προφήτης μπήκε με το δεξί. Επικράτησε του Πολυκράτη με 3-1 στο Σ.Ε.Φ., σε έναν αγώνα που όλα τα τέρματα μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο.
Γενικά το ματς ήταν αρκετά καλό και ήταν μπόλικες οι φάσεις που καταγράφηκαν μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Πολυκράτης δικαιούται να διαμαρτύρεται για ένα τέρμα του Π. Λιβάνιου (στο 8ο λεπτό) μετά από γκάφα της άμυνάς μας, που κακώς ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ, είχε ακόμα μια-δυο καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο (ο Καπουκίνης αντέδρασε σωστά στο ωραίο σουτ του Αρβανιτάκη), ενώ αντίστοιχα και ο Προφήτης είχε τις δικές του ευκαιρίες με κύριο εκφραστή ως συνήθως τον Χάιδο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ανέβασε την απόδοσή της, με τους δύο ακραίους Μπρέγκου και Παντελάτο να είναι κεφάτοι, και κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του προωθημένου Τρικαμηνά, που βρέθηκε στο πρώτο δοκάρι σε εκτέλεση κόρνερ του Παντελάτου. Λίγο αργότερα ο Μπρέγκου έκανε το 2-0, "κλέβοντας" πάνω στη γραμμή το γκολ από τον Χάιδο, σε μια φάση που ξεκίνησε και πάλι από τον Παντελάτο. Ο Πολυκράτης ξαναμπήκε προσωρινά στο ματς με σκόρερ τον Αρβανιτάκη (κεφαλιά), αλλά ο Χάιδος στο φινάλε με ψύχραιμο πλασέ έβαλε τον εαυτό του στην λίστα τον σκόρερ και έκρινε οριστικά την μοίρα της αναμέτρησης.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ 3-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λεκαράκος (Φωτιάδης, Κούτης)
ΣΚΟΡΕΡ: 57' Τρικαμηνάς, 66' Μπρέγκου, 85' Χάιδος - 78' Αρβανιτάκης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Ιωακειμίδης): Καπουκίνης, Λάζαρης Λ. (46' Κορομπίλης), Λεμπέσης, Λιάκος, Τρικαμηνάς, Εγκιάν (65' Μασρί), Παντελάτος (75' Ντύλη), Ράμαϊ, Μελαχροινός, Χάιδος, Μπρέγκου.
ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ (Χ. Κυρίου): Χαψής, Σούτογλου, Γιαννακόδημος, Αρβανιτάκης, Ξενιτέλης (55' Τσώνης), Λιβάνιος Θ., Λιβάνιος Π., Δρυγιαννάκης, Αρβανιτάκης, Ερεμπάρα, Κουτσουμπίνας.