Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. 57-43


Ξανάρχισαν σήμερα τα μπασκετικά πρωταθλήματα, με τον Προφήτη να υποδέχεται στα Καμίνια τον Φάρο. Η ομάδα μας για ένα ημίχρονο δεν βλεπόταν, αλλά στο β' σοβαρεύτηκε και επικράτησε του μαχητικού αντιπάλου του με 57-43.
Ο Προφήτης φάνηκε από την αρχή πως ήταν νωθρός και ο Φάρος όχι μόνο κατάφερνε να μένει κοντά στο σκορ, αλλά κάνοντας ένα πολύ δυνατό δεύτερο δεκάλεπτο πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 22-28. Εντέλει στο δεύτερο μέρος οι παίκτριες του εορτάζοντα κόουτς Μπούτα αποφάσισαν να παίξουν μπάσκετ, δυναμώνοντας την άμυνά τους και φτιάχνοντας τις επιλογές τους στην επίθεση. Έτσι από τα μέσα περίπου του τρίτου δεκαλέπτου πέρασαν μπροστά και δεν απειλήθηκαν περισσότερο, φτάνοντας στο τελικό 57-43.
Καλύτερες για την ομάδα μας οι αδερφές Στεφάνου, μαζί με την Μούλτση, ενώ από τον Φάρο ξεχώρισαν οι Ραφελέτου και Λέκα. Άριστη η διαιτησία των Αυγουστόγλου και Αρφαρά. Παρών στην αναμέτρηση και ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. και γεν. γραμματέας του Προφήτη, Κίμων Γκιουλιστάνης, που μάλλον μας έφερε καλοτυχία αφού μπήκε στο γήπεδο στη διακοπή του ημιχρόνου και γυρίσαμε το ματς.
Ένα ακόμη κορίτσι από τις υποδομές μας έκανε σήμερα την πρώτη του εμφάνιση με την γυναικεία μας ομάδα. Πρόκειται για την 14χρονη Δήμητρα Δουλάμη, που πήρε χρόνο συμμετοχής με τις μεγάλες και μας έδωσε έναν σημαντικό λόγο για να χαμογελάμε. Της ευχόμαστε να έχει υγεία και να πραγματοποιήσει όλα τα όνειρά της.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. 57-43 (14-12, 22-28, 42-34, 57-43)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αυγουστόγλου, Αρφαρά
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Θ. Μπούτας): Κολοβού 4, Δροσωτάκη 2, Μηνά 4, Τσελεπίδου, Μανουρά, Μούλτση 7(2), Κρίτσαλου 4, Στεφάνου Α.-Μ. 13, Δουλάμη, Μικέλλη, Στεφάνου Κ. 23(2), Τσουμπρή.
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. (Π. Δοντάς): Παπαδοπούλου 3(1), Γκλεζάκου, Κιαούλια 6, Δαρζέντα 8, Λέκα 9(1), Κολοβού 6, Ραφελέτου 11(3), Κοπελάκη, Μπαϊμπάκη, Γεωργιάδου.