Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ
Ο.Κ.Ε.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 65-58


Δεν τα κατάφερε στην Ελευσίνα ο Προφήτης, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ο.Κ.Ε. με σκορ 65-58.
Το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν ελπιδοφόρο για την ομάδα μας, που μπήκε με όρεξη στο παρκέ του "Βογιατζής" και προηγήθηκε στο δεκάλεπτο με 13-20. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη: Σε ολόκληρη τη δεύτερη περίοδο ο Προφήτης έβαλε μόλις πέντε πόντους και ο Ο.Κ.Ε., που σταδιακά άρχισε να ανεβάζει την απόδοση του, πέρασε μπροστά και άρχισε να χτίζει διαφορές. Ο Προφήτης συνέχισε και μετά το ημίχρονο να έχει τεράστιο επιθετικό πρόβλημα, βρίσκοντας σκορ μόνο από αιφνιδιασμούς, έχοντας κάκιστες επιλογές στις σετ επιθέσεις του. Έτσι η διαφορά άνοιξε κι άλλο, φτάνοντας μέχρι τους 17 (46-29). Από εκεί και έπειτα η ομάδα μας προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και να ξαναμπεί στο ματς, δεν το κατάφερε όμως φτάνοντας μόνο μέχρι τους πέντε (61-56).
Καλύτερος σήμερα για τους γηπεδούχους ο πλέι-μέικερ Φωτιάδης και πολλή δουλειά από τους Δασκαλάκη και Κοντό. Κορυφαίος για τον Προφήτη ο Μπόθος, έβγαλαν ενέργεια οι Τόμπρος, Αθανίτης. Σπουδαίο γεγονός για την ομάδα μας η επανεμφάνιση του Μάρκου Μακρινού μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (χιαστούς). Ο αρχηγός έπαιξε επίσημο αγώνα ενάμιση χρόνο μετά και δόξα τω Θεώ έδειξε να πατάει γερά στα πόδια του. Σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στη δράση και ο έτερος των σοβαρών τραματιών, Γιώργος Γαζής, που στα τελευταία ματς είναι στην δωδεκάδα αλλά ακόμα δεν έχει πάρει χρόνο. Γεωργόπουλος και Φιλίππου έχασαν λίγα σφυρίγματα (κυρίως βήματα), δεν επηρέασαν όμως την έκβαση του αγώνα.
Ο.Κ.Ε.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 65-58 (13-20, 31-25, 48-37, 65-58)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γεωργόπουλος, Φίλιππου
Ο.Κ.Ε. (Μ. Τρούλης): Φωτιάδης 16(2), Ρόκας 7(1), Κοντός 10, Δούκας 7(1), Ορφανίδης, Λιαδάκης 6, Στεφάνου 2, Αντωνάρας, Δασκαλάκης 11, Μαρούγκας 6, Φεϊζό.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Γαζής): Παπαστάμος 8(1), Μπόθος 18, Μπουράνης, Μπακάλης 13(3), Τόμπρος 7, Μακρινός 6(1), Λάζια, Αθανίτης 6, Ρίκα.

Η οικογένεια του Προφήτη σήμερα μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Ο Ανδρέας Ρουμάνι έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά, αφού η σύζυγός του έφερε στο κόσμο και την κορούλα τους! Ευχόμαστε στην οικογένεια Ρουμάνι ότι καλύτερο, να τους ζήσει και να την δουν όπως επιθυμούν!