Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΒΑΡΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 45-62

Ο Πρόφητης έκανε το καθήκον του σήμερα και πήρε τη νίκη στην Βάρη, μια έδρα όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται.
Η ομάδα μας μπήκε από την αρχή συγκεντρωμένη και με όπλο τον υψηλό ρυθμό στην επίθεσή της άρχισε να φτιάχνει διαφορές από νωρίς. Πήγε με +11 στο δεκάλεπτο και με +19 στο ημίχρονο, διώχνοντας από νωρίς αρκετό από το άγχος του. Στο β' ημίχρονο η μαχητική Βάρη προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, φτάνοντας ως το 32-41, αλλά ο Προφήτης δεν άφησε άλλα περιθώρια και εντέλει έφτασε στο διπλό χωρίς να ανησυχήσει. Ήταν ένα ματς που είχε αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα, κάτι που μας έκανε καλό και το χρειαζόμαστε, αφού όπως είχαν δείξει τα προηγούμενα παιχνίδια η ομάδα μας πρέπει να γίνει πιο σκληρή. Όπως επίσης πρέπει και να διορθώσει κάποια πράγματα στην άμυνά της και κυρίως τη λειτουργία της weak side, που πολλές φορές έχει κακές αντιδράσεις και δίνει εύκολα καλάθια στις αντιπάλους.
Εξαιρετικές σήμερα για την ομάδα μας η Τσελεπίδου και η μικρή Στεφάνου, ενώ από την Βάρη, σωματείο στο οποίο έχουμε καλούς φίλους που πάντα χαιρόμαστε να βλέπουμε, ξεχώρισε η Χατζηνικολάου. Μέτρια η διαιτησία των Σίμα και Γρίσπου.
Σήμερα φορέσαμε για πρώτη φορά τις φανέλες που έχουν πάνω τους το λόγοτυπο του "Τζάμπολ Αγάπης". Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στη συγκεκριμένη δράση, την οποία στηρίζουμε έμπρακτα, και η προβολή της μέσω της φανέλας μας είναι μία ακόμα κίνηση προς αυτήν την κατεύθυνση.
ΒΑΡΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 45-62 (7-18, 22-39, 37-51, 45-62)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σίμα, Γρίσπος
ΒΑΡΗ (Α. Μεϊμάρογλου): Νάκου 7(1), Καβαλέγκα 3(1), Χειλάκου 3, Μπιλάλη 4, Ψυλλάκη 6, Καρυδάκη 5(1), Χατζηνικολάου 13(3), Λεωντσίνη, Μαρκοπούλου 2, Καραμέτου 2.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Θ. Μπούτας): Κολοβού 1, Δροσωτάκη, Μηνά 5(1), Τσελεπίδου 11, Μανουρά, Μούλτση, Κρίτσαλου 2, Στεφάνου Α.-Μ. 12, Ζεβαχιργιάν 3(1), Κοτσιπετσίδου, Μικελλή, Στεφάνου Κ. 28(3).